Pozdrav, Hippolytus! Dobrodošli na Wikipediju na srpskohrvatskom jeziku!
Wikipedia je projekt slobodne internetske enciklopedije koju svako može uređivati.

Ako se prvi put nalazite na Wikipediji i želite joj doprinositi, preporučamo da odvojite nešto vremena i proučite pet osnovnih načela, te se upoznate sa Wikipedijinim smjernicama i preporukama. Ako vam zatreba pomoć pri uređivanju, možete da pregledate stranice pomoći i prođete kroz uvodni kurs/tečaj.

Na stranicama za razgovor uvijek se potpisujte: bilo da utipkate 4 tilde ~~~~ bilo da kliknete na ikonu na traci za uređivanje. Izmjene članaka se nikad ne potpisuju.

Na stranici Nedavnih izmjena možete saznati za nove zanimljive članke, ko je trenutno aktivan, odnosno šta se trenutno na Wikipediji radi. Na stranici Pijace možete pročitati o novostima na Wikipediji i obratiti se zajednici, bilo da sudjelujete u diskusijama ili postavljate pitanje.

Nadamo se da će vam ovdje biti ugodno, te da ćete svojim doprinosima postati stalni saradnik - Wikipedijanac! Ako imate bilo kakva pitanja, slobodno se obratite meni ili drugim urednicima na Pijaci. Još jednom, dobrodošli na Wikipediju i sretan rad!

Hello and welcome to the Serbo-Croatian Wikipedia! We appreciate your contributions. If you do not speak Serbo-Croatian, that's no problem. Talk to us via our village pump in your native language or find and contact users who speak your language. We hope you enjoy your time here!

-- Kolega2357 Razgovor 22:43, 23 oktobar-листопад 2012 (CEST)

OC Hippolytus čemu to? uredi

Cijenjeni kolega, ne kužim u čemu je smisao Vaše korespodencije sa mnom, - želite me uvjeriti u nešto, - da mi je uzaludan trud, ili koliko je hr.wiki bolji projekt, jer ima veliku posjećenost - svaka čast, ali kakve to veze ima samnom ili sa Vama. Što ste Vi porparol hr. wiki na ovom projektu, ili lovac na bivše odbjegle suradnike. Radije pišite, nego da smetate drugima. --Vitek (razgovor) 02:38, 24 oktobar-листопад 2012 (CEST)

Da, doista čudno ponašanje.--Seiya (razgovor) 08:55, 24 oktobar-листопад 2012 (CEST)

Očito ne razumeš da su na sh wiki aktivni idealisti,a ne nacionalisti. Nema veze koliko korisnika čita naše tekstove na sh wiki jer je dovoljno znati da će oni završiti kopiranjem protiv wiki pravila na hr wiki, ali nema smisla govoriti o moralnosti tamošnje wiki zar ne ?

Blokiran si na kratko vreme radi spama to jest dosađivanja korisnicima--Rjecina2 (razgovor) 02:57, 24 oktobar-листопад 2012 (CEST)

Nevjerojatno kršenje pravila o NPOV i o izvorima uredi

Što se tiče prva dva članka, preuzeo sam sa bs wiki, koja je valjda nepristrana u takvim temama. Ako imaš neke prijedloge, slobodno uredi ili ispravi neke detalje u člancima. Što se tiče presude njima dvojici, mislim da je bilo nužno napisati povijest iste, jer je to prvi put da se neke drastične kazne potpuno ponište pravomoćnom presudom u toj ustanovi. To zahtijeva malo detaljnije pojašnjenje slijeda događaja (koje je dokaze uzelo prvostupanjsko vijeće, a koje žalbeno zbog kojih je argumente prvog proglasilo manjkavim). A druga je priča što to obuhvaća izvore 48 do 55, nije mi se dalo sada proširivati cijeli članak samo da bi stavio "balans". --Seiya (razgovor) 10:00, 9 decembar-просинац 2012 (CET)

Stepinac uredi

gledao sam da predstavim razne strane u clanku. istina je da je podrzao ndh u zacetku, ali također sam ubacio i da se protivio pokolju srba u glini. šablon kontroverzno sam skinuo jer bar godinu dana nije bilo aktivne raspre oko članka, što ga definitivno udaljuje iz fokusa. taj šablon ionako nije predviđen da stoji večno u članku, već dok je zagrejano uređivanje.

što se tiče petrove gore, ispričavam se, promakao mi je sporni deo. ponekad kopiram gomilu članaka dnevno pa ih ne mogu bas sve detaljno iscitati, samo preleteti pogledom. pozdrav. --Mladifilozof (razgovor) 10:52, 9 decembar-просинац 2012 (CET)