Pozdrav, Nikola.Vuckovic.rs! Dobrodošli na Wikipediju na srpskohrvatskom jeziku!
Wikipedia je projekt slobodne internetske enciklopedije koju svako može uređivati.

Ako se prvi put nalazite na Wikipediji i želite joj doprinositi, preporučamo da odvojite nešto vremena i proučite pet osnovnih načela, te se upoznate sa Wikipedijinim smjernicama i preporukama. Ako vam zatreba pomoć pri uređivanju, možete da pregledate stranice pomoći i prođete kroz uvodni kurs/tečaj.

Na stranicama za razgovor uvijek se potpisujte: bilo da utipkate 4 tilde ~~~~ bilo da kliknete na ikonu na traci za uređivanje. Izmjene članaka se nikad ne potpisuju.

Na stranici Nedavnih izmjena možete saznati za nove zanimljive članke, ko je trenutno aktivan, odnosno šta se trenutno na Wikipediji radi. Na stranici Pijace možete pročitati o novostima na Wikipediji i obratiti se zajednici, bilo da sudjelujete u diskusijama ili postavljate pitanje.

Nadamo se da će vam ovdje biti ugodno, te da ćete svojim doprinosima postati stalni saradnik - Wikipedijanac! Ako imate bilo kakva pitanja, slobodno se obratite meni ili drugim urednicima na Pijaci. Još jednom, dobrodošli na Wikipediju i sretan rad!

Hello and welcome to the Serbo-Croatian Wikipedia! We appreciate your contributions. If you do not speak Serbo-Croatian, that's no problem. Talk to us via our village pump in your native language or find and contact users who speak your language. We hope you enjoy your time here!

--E.A.Poe 13:21, 2 mart 2022 (CET)Odgovori[odgovori]

Članak Uredi

Osim što vi, kao autor, nikako ne biste smjeli pisati o vlastitom "djelu" jer onda to nije neutralno gledište, već je 'em pristrano, 'em ispada kao reklama, članak, odnosno njegova tema, ne udovoljava temeljnim kriterijima značaja ove Wikipedije te sukladno tome ne može biti na projektu u ovom trenutku. --E.A.Poe 13:21, 2 mart 2022 (CET)Odgovori[odgovori]

Moram priznati da upravo iz tog razloga sam i naveo nekoliko članaka koji su objavljeni nakon nastanka igre, a ujedno igra više i nije u prodaji, tako da nisam naveo ni jedan opis koji bi mogao da je reklamira. Žao mi je, želeo sam samo da informacija o njoj ostane negde zapisana na netu. Nikola.Vuckovic.rs (razgovor) 20:33, 2 mart 2022 (CET)Odgovori[odgovori]