Pozdrav, Kodi023! Dobrodošli na Wikipediju na srpskohrvatskom jeziku!
Wikipedia je projekt slobodne internetske enciklopedije koju svako može uređivati.

Ako se prvi put nalazite na Wikipediji i želite joj doprinositi, preporučamo da odvojite nešto vremena i proučite pet osnovnih načela, te se upoznate sa Wikipedijinim smjernicama i preporukama. Ako vam zatreba pomoć pri uređivanju, možete da pregledate stranice pomoći i prođete kroz uvodni kurs/tečaj.

Na stranicama za razgovor uvijek se potpisujte: bilo da utipkate 4 tilde ~~~~ bilo da kliknete na ikonu na traci za uređivanje. Izmjene članaka se nikad ne potpisuju.

Na stranici Nedavnih izmjena možete saznati za nove zanimljive članke, ko je trenutno aktivan, odnosno šta se trenutno na Wikipediji radi. Na stranici Pijace možete pročitati o novostima na Wikipediji i obratiti se zajednici, bilo da sudjelujete u diskusijama ili postavljate pitanje.

Nadamo se da će vam ovdje biti ugodno, te da ćete svojim doprinosima postati stalni saradnik - Wikipedijanac! Ako imate bilo kakva pitanja, slobodno se obratite meni ili drugim urednicima na Pijaci. Još jednom, dobrodošli na Wikipediju i sretan rad!

Hello and welcome to the Serbo-Croatian Wikipedia! We appreciate your contributions. If you do not speak Serbo-Croatian, that's no problem. Talk to us via our village pump in your native language or find and contact users who speak your language. We hope you enjoy your time here!

--Igor Windsor (razgovor) 20:42, 22 svibanj-мај 2014 (CEST)

ć, č, š, ž, đ uredi

U člancima treba uvek koristi naša slova s "kvačicama" (ć, č, š, ž, đ), dakle treba pisati, na primer, "kćerka", a ne "kcerka" i sl. --Igor Windsor (razgovor) 20:43, 22 svibanj-мај 2014 (CEST)

Još jednom te molim da u pisanju članaka koristiš slovo "ć" (ne "c), "č" (ne "c"), "š" (ne "s) i tako dalje. Hvala i pozdrav, --Igor Windsor (razgovor) 21:09, 23 svibanj-мај 2014 (CEST)

Sređivanje uredi

Nemojte da uklanjate šablon sređivanja, iz članaka koji su ne sređeni. --Dcirovic (razgovor) 23:34, 30 svibanj-мај 2014 (CEST)

Uređivanje s mobilnog telefona uredi

Mislim da ti pisanje tekstova na mobilnom telefonu ne ide od ruke, pa ti preporučujem da pronađeš neku alternativu. Takođe, pogledaj malo kako su drugi pisali, uređivali i formatirali članke, pa pokušaj da učiš od njih. Ili pitaj ako nešto ne znaš. Pozdrav, --Igor Windsor (razgovor) 15:35, 2 jun-липањ 2014 (CEST)

Brisanje uredi

Velika većina stranica koje ste napisali nije napisana u enciklopedijskom stilu. One se uglavnom sastoje od par rečenica, bez navedenih izvora, interviki veza, itd. Obrisana stranica se odnosila na osobu koja nema enciklopedijskog značaja.-- Dcirovic (razgovor) 14:53, 18 jun-липањ 2014 (CEST)

Vandalizam uredi

[1] Zašto radiš ovakve stvari? --Kolega2357 Razgovor 20:18, 19 jun-липањ 2014 (CEST)

Pisanje na mojoj stranici uredi

Nije mi jasno zašto je Kolega2357 ostavllja poruke na mojoj stranici za razgovor ,poruku koja se tiče moga pisanja na tudoj stranici uredivanja .Mislim da nije njegovo dami pise o valdizmu .O tome bi se trabao pobrinuti korisnik na cijoj sam stranici ostavio neprikladanu poruku ,a ne Korisnik Kolega2357,jedino ako je admin ,a zaubuduce ako nije admin neka se nebrine zato . Kodi023 (razgovor) 11:27, 20 jun-липањ 2014 (CEST)Korisnik:Kodi023

Blokirani ste na 1 dan jer ste u nekoliko navrata uređivali tuđe korisničke stranice, a osim toga uporno se oglušujete na molbe da obratite pažnju na pravopis, a posebno pisanje "č, ć, đ, š" i ostalih slova s kvačica, te da članke pišete u stilu bližem enciklopedijskom. Ako ne poboljšate svoj način uređivanja, bojim se da bi mogao uslediti i duži blok. S druge strane, ako vam je potrebna pomoć oko načina uređivanja stranica, slobodno mi se obratite. Pozdrav, --Igor Windsor (razgovor) 20:51, 19 jun-липањ 2014 (CEST)

Uvreda uredi

nasvatam zasto Igor Windsor me je blokiro kada sam doprinijeo ovoj stranici ,sto se tice č, ć, đ, š ,na mobitelu nemam ta slova samo rijetko kad mi se pojave inace moram kopirat slova ,a to radim bas kad moram ,niste realni prema meni ,iako sam jos nezreo ,a sto se tice poruke korisnici to je nesto drugo tu opomenu od korisnika koji je poslao me jako naljutio ,zasto on bas da mi pise upozorenja,ili korisnica ili glavni admini.Ako je on admin izvinjavam se.A ja sam rekao ono o meni na mojoj stranici .Prema meni ste nerealni

Meni je zaista žao, ali to nije opravdanje. Ako na mobitelu nemate naših slova, onda morate pisati na nekom drugom uređaju. Takođe, ne može se pisati, na primer, "Rodila se u Amasija", nego: "Rodila se u Amasiji", gde se između uglatih zagrada [[]] prvo napiše reč ili izraz u svom osnovnom obliku (obično nominativskom), zatim se stavi uspravna crta | i nakon nje napiše ta ista reč ili izraz u odgovarajućem padežnom obliku, koji smisao rečenice zahteva. --Igor Windsor (razgovor) 21:42, 19 jun-липањ 2014 (CEST)

Uredu korsniče Igor Windsor pridrzavti ću se vaših pravila.Nadam se da nisam dugo blokiran ,a do tada uređivati ću na engleskoj vikipediji ,kada budem odblokiran koristiti ću vaše upute,neću štetiti vikipediji. Pozdrav! Kodi023 (razgovor) 22:40, 19 jun-липањ 2014 (CEST)Kodi023

Sultanije uredi

Stvarno ne znam, nisam stručnjak za tu oblast. Ali vidim da na popisu sultanija na en.wiki stoje samo majke sultana. --Igor Windsor (razgovor) 15:16, 21 jun-липањ 2014 (CEST)

{{subst:prueba4}} --Kolega2357 Razgovor 17:20, 21 jun-липањ 2014 (CEST)