Lista epizoda serije NCIS

Serija NCIS i njeni likovi su upoznati u dvodelnoj epizodi televizijske serije CBS-a JAG u aprilu 2003. godine. Serija je imala premijeru 23. septembra 2003. godine u Sjedinjenim Državama.

29. Februara 2016. godine serija je produžena za četrnaestu i petnaestu sezonu.

Od 21. maja 2019. godine 378 epizoda serije NCIS je emitovano.

Prgeled

uredi
Sezona Epizode Emitovanje
Početak emitovanja Kraj emitovanja
Uvod 2 22. 4. 2003 (2003-04-22) 29. 4. 2003 (2003-04-29)
1 23 23. 9. 2003 (2003-09-23) 25. 5. 2004 (2004-05-25)
2 23 28. 9. 2004 (2004-09-28) 24. 5. 2005 (2005-05-24)
3 24 20. 9. 2005 (2005-09-20) 16. 5. 2006 (2006-05-16)
4 24 19. 9. 2006 (2006-09-19) 22. 5. 2007 (2007-05-22)
5 19 25. 9. 2007 (2007-09-25) 20. 5. 2008 (2008-05-20)
6 25 23. 9. 2008 (2008-09-23) 19. 5. 2009 (2009-05-19)
7 24 22. 9. 2009 (2009-09-22) 25. 5. 2010 (2010-05-25)
8 24 21. 9. 2010 (2010-09-21) 17. 5. 2011 (2011-05-17)
9 24 20. 9. 2011 (2011-09-20) 15. 5. 2012 (2012-05-15)
10 24 25. 9. 2012 (2012-09-25) 14. 5. 2013 (2013-05-14)
11 24 24. 9. 2013 (2013-09-24) 13. 5. 2014 (2014-05-13)
12 24 23. 9. 2014 (2014-09-23) 12. 5. 2015 (2015-05-12)
13 24 22. 9. 2015 (2015-09-22) 17. 5. 2016 (2016-05-17)
14 24 20. 9. 2016 (2016-09-20) 16. 5. 2017 (2017-05-16)
15 24 26. 9. 2017 (2017-09-26) 22. 5. 2018 (2018-05-22)
16 24 25. 9. 2018 (2018-09-25) 21. 5. 2019 (2019-05-21)
17 24 24. 9. 2019 (2019-09-24) 5. 2020 (2020-05)


Epizode

uredi

Uvod (2003)

uredi
Probne epizode (JAG sezona 8)
JAG
Br. u seriji
JAG
Br. u sezoni 8
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
17820 "Ledena kraljica (1. deo)" Donald P. BellisarioDonald P. Bellisario i Don McGill22. 4. 2003 (2003-04-22)
Tima MZIS-a je pozvan da istraži misterioznu smrt oficira iz SAG-a, poručnika Loren Singer, kada je mladić Skaut našao njeno telo. Kao rezultat, cela istraga ubistva je pokrenuta i tim MZIS-a je krenuo da traži počinioca ubistva poručnika Singer dok razgovaraju sa njenim kolegama iz SAG-a. Epizoda se završava kada su Harmonu Rabu očitana prava pre nego što ga je agent Leroj DŽetro Gibs zvanično proglasio glavnim osumnjičenim u slučaju i kao takav, Raba je uhapsio MZIS zbog ubistva poručnika Singer. 
17921 "Otapanje (2. deo)" Scott BrazilDonald P. Bellisario i Don McGill29. 4. 2003 (2003-04-29)
Harmonu Rabu se sudi za ubistvo poručnika Singer i izgleda nema alibi koji mu treba da ne bi bio kriv ili bi mogao da završi u zatvoru. Uskoro agent DiNozo shvata da je slučaj presavršen i započinje potragu za drugim mogućim osumnjičenim, onim koji dugo godina mrzi Raba. U međuvremenu, Gibs pokušava da dobije informaciju od Amada Bin Atvaa, teroriste, pre nego što bude napadnut još jedan američki brod. 

Sezona 1 (2003–04)

uredi
Glavni članak: NCIS (sezona 1)

Mark Harmon, Sasha Alexander, Michael Weatherly, Pauley Perrette, Pancho Demmings i David McCallum ulaze u glavnu postavu. Pancho Demmings je napustio glavnu postavu nakon epizode "Babaroga".

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
11 "Odobrenje najvišeg stepena" Donald P. BellisarioDonald P. Bellisario i Don McGill23. 9. 2003 (2003-09-23)
22 "Nešto je u vazduhu" Alan J. LeviDon McGill30. 9. 2003 (2003-09-30)
33 "Sidog" Bradford MayJohn C. Kelley i Donald P. Bellisario7. 10. 2003 (2003-10-07)
44 "Besmrtni" Alan J. LeviDarcy Meyers14. 10. 2003 (2003-10-14)
55 "Prokletstvo" Terrence O'HaraDonald P. Bellisario28. 10. 2003 (2003-10-28)
66 "Na pučini" Dennis SmithJeff Vlaming4. 11. 2003 (2003-11-04)
77 "U tajnosti" Michael ZinbergGeorge Schenck i Frank Cardea18. 11. 2003 (2003-11-18)
88 "Minimalna sigurnost" Ian ToyntonPhilip DeGuere ml. i Donald P. Bellisario25. 11. 2003 (2003-11-25)
99 "Ubijeni vojnik" Dennis SmithJohn C. Kelley16. 12. 2003 (2003-12-16)
1010 "Živa zakopana" James Whitmore ml.Don McGill6. 1. 2004 (2004-01-06)
1111 "Špijunsko oko" Alan J. LeviGeorge Schenck, Frank Cardea i Dana Coen13. 1. 2004 (2004-01-13)
1212 "Moje drugo levo stopalo" Jeff WoolnoughJack Bernstein3. 2. 2004 (2004-02-03)
1313 "Jedan pucanj, jedan ubijen" Peter EllisGil Grant10. 2. 2004 (2004-02-10)
1414 "Dobri Samarićanin" Alan J. LeviJack Bernstein17. 2. 2004 (2004-02-17)
1515 "Enigma" Thomas J. WrightJohn C. Kelley24. 2. 2004 (2004-02-24)
1616 "Babaroga" Peter EllisDonald P. Bellisario2. 3. 2004 (2004-03-02)
1717 "Istina je negde tamo" Dennis SmithJack Bernstein16. 3. 2004 (2004-03-16)
1818 "Nezapečaćeno" Peter EllisThomas L. Moran6. 4. 2004 (2004-04-06)
1919 "Mrtvac koji govori" Dennis SmithGeorge Schenck i Frank Cardea27. 4. 2004 (2004-04-27)
2020 "Nestao" Jeff WoolnoughJohn C. Kelley4. 5. 2004 (2004-05-04)
2121 "Podeljene odluke" Terrence O'HaraBob Gookin11. 5. 2004 (2004-05-11)
2222 "Slaba karika" Alan J. LeviJack Bernstein18. 5. 2004 (2004-05-18)
2323 "Budnica" Thomas J. WrightDonald P. Bellisario25. 5. 2004 (2004-05-25)


Sezona 2 (2004–05)

uredi
Glavni članak: NCIS (sezona 2)

Sean Murray, koji se epizodno pojavljivao u prošloj sezoni, je unapređen u glavnu postavu. Sasha Alexander je napustila glavnu postavu na kraju sezone.

Br. u
seriji
BR. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
241 "Ne videti zlo" Thomas J. WrightChris Crowe28. 9. 2004 (2004-09-28)
252 "Kulb dobrih žena" Dennis SmithGil Grant5. 10. 2004 (2004-10-05)
263 "Nestao" James Whitmore ml.George Schenck i Frank Cardea12. 10. 2004 (2004-10-12)
274 "NN Poručnica" Dan LernerSteven Long Mitchell i Craig W. Van Sickle19. 10. 2004 (2004-10-19)
285 "Groblje kostiju" Terrence O'HaraJohn C. Kelley26. 10. 2004 (2004-10-26)
296 "Završno odsustvo" Jeff WoolnoughRoger Director16. 11. 2004 (2004-11-16)
307 "Zov tišine" Thomas J. WrightRoger Director23. 11. 2004 (2004-11-23)
318 "Slomljeno srce" Dennis SmithGeorge Schenck i Frank Cardea30. 11. 2004 (2004-11-30)
329 "Provala" Dennis SmithJesse Stern i John C. Kelley7. 12. 2004 (2004-12-07)
3310 "Vezani" Thomas J. WrightFrank Military14. 12. 2004 (2004-12-14)
3411 "Crna voda" Terrence O'HaraJuan Carlos Coto11. 1. 2005 (2005-01-11)
3512 "Duplo" Terrence O'HaraJack Bernstein18. 1. 2005 (2005-01-18)
3613 "Slagalica od mesa" Thomas J. WrightFrank Military8. 2. 2005 (2005-02-08)
3714 "Svedok" James Whitmore ml.George Schenck i Frank Cardea15. 2. 2005 (2005-02-15)
3815 "Snimljen na traci" Jeff WoolnoughChris Crowe, Gil Grant i John C. Kelley22. 2. 2005 (2005-02-22)
3916 "Pop život" Thomas J. WrightFrank Military1. 3. 2005 (2005-03-01)
4017 "Oko za oko" Dennis SmithSteven Kane22. 3. 2005 (2005-03-22)
4118 "Bikini zona" Stephen CraggDavid J. North29. 3. 2005 (2005-03-29)
4219 "Teorija zavere" Jeff WoolnoughFrank Military12. 4. 2005 (2005-04-12)
4320 "Crvena ćelija" Dennis SmithChristopher Silber26. 4. 2005 (2005-04-26)
4421 "Lokalni heroj" James Whitmore ml.George Schenck i Frank Cardea3. 5. 2005 (2005-05-03)
4522 "Zapečaćeno poljupcem" Dennis SmithDonald P. Bellisario10. 5. 2005 (2005-05-10)
4623 "Sumrak" Thomas J. WrightJohn C. Kelley24. 5. 2005 (2005-05-24)


Sezona 3 (2005–06)

uredi
Glavni članak: NCIS (sezona 3)

Cote de Pablo, koja se epizodno pojavila u epizodama "Ubiti Arija (1. deo)" i "Ubiti Arija (2. deo)", je unapređena u glavnu postavu u epizodi "Srebrni rat". Lauren Holly, koja se pojavljivala epizodno od epizode "Ubiti Arija (1. deo)" do epizode "Srebrni rat" i od epizode "Voajerska mreža" do epizode "Ispod čaršava", je unapređena u glavnu postavu u epizodi "Nameštaljka".

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
471 "Ubiti Arija (1. deo)" Dennis SmithDonald P. Bellisario20. 9. 2005 (2005-09-20)
482 "Ubiti Arija (2. deo)" James Whitmore ml.Donald P. Bellisario27. 9. 2005 (2005-09-27)
493 "Mozgalice" William WebbJeffrey A. Kirkpatrick4. 10. 2005 (2005-10-04)
504 "Srebrni rat" Terrence O'HaraJoshua Lurie11. 10. 2005 (2005-10-11)
515 "Skretanje" Thomas J. WrightGil Grant18. 10. 2005 (2005-10-18)
526 "Voajerska mreža" Dennis SmithDavid J. North25. 10. 2005 (2005-10-25)
537 "Kod za HONOR" Colin BuckseyChristopher Silber1. 11. 2005 (2005-11-01)
548 "Ispod čaršava" Aaron LipstadtL.D. Zlotoff8. 11. 2005 (2005-11-08)
559 "Nameštaljka" Thomas J. WrightLaurence Walsh22. 11. 2005 (2005-11-22)
5610 "Pripravnik" Terrence O'HaraGeorge Schenck i Frank Cardea29. 11. 2005 (2005-11-29)
5711 "Model za ponašanje" Stephen CraggDavid J. North13. 12. 2005 (2005-12-13)
5812 "Zatvoreni" Dennis SmithDana Coen10. 1. 2006 (2006-01-10)
5913 "Obmana" Leslie LibmanJack Bernstein17. 1. 2006 (2006-01-17)
6014 "Spavač na svetlu" Colin BuckseyChristopher Silber24. 1. 2006 (2006-01-24)
6115 "Slučaj sa glavom" Dennis SmithGeorge Schenck i Frank Cardea7. 2. 2006 (2006-02-07)
6216 "Porodična tajna" James Whitmore ml.Steven D. Binder28. 2. 2006 (2006-02-28)
6317 "Proždrljiv" Thomas J. WrightRichard C. Arthur7. 3. 2006 (2006-03-07)
6418 "Mamac" Terrence O'HaraLaurence Walsh14. 3. 2006 (2006-03-14)
6519 "Pod ledom" Dennis SmithDana Coen4. 4. 2006 (2006-04-04)
6620 "Nedodirljiv" Leslie LibmanGeorge Schenck i Frank Cardea18. 4. 2006 (2006-04-18)
6721 "Krvoproliće" Dennis SmithSteven D. Binder25. 4. 2006 (2006-04-25)
6822 "Opasnost" James Whitmore ml.David J. North2. 5. 2006 (2006-05-02)
6923 "Jaz (1. deo)" Dennis SmithDonald P. Bellisario9. 5. 2006 (2006-05-09)
7024 "Jaz (2. deo)" Dennis SmithDonald P. Bellisario16. 5. 2006 (2006-05-16)


Sezona 4 (2006–07)

uredi
Glavni članak: NCIS (sezona 4)

Lauren Holly se pridružila glavnoj postavi na početku ove sezone.

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
711 "Šalom" William WebbDonald P. Bellisario i John C. Kelley19. 9. 2006 (2006-09-19)
722 "Odbegli" Dennis SmithChristopher Silber i Steven D. Binder26. 9. 2006 (2006-09-26)
733 "Izdvojena" Terrence O'HaraDavid J. North3. 10. 2006 (2006-10-03)
744 "Lažiranje" Thomas J. WrightShane Brennan10. 10. 2006 (2006-10-10)
755 "Mrtav i otkopan" Colin BuckseyNell Scovell17. 10. 2006 (2006-10-17)
766 "Lov na veštice" James Whitmore ml.Steven Kriozere31. 10. 2006 (2006-10-31)
777 "Peščanik" Dennis SmithRobert Palm7. 11. 2006 (2006-11-07)
788 "Nekadašnji heroj" Thomas J. WrightShane Brennan14. 11. 2006 (2006-11-14)
799 "Uvrnuta sestra" Terrence O'HaraSteven D. Binder21. 11. 2006 (2006-11-21)
8010 "Dimljeni" Dennis SmithJohn C. Kelley i Robert Palm28. 11. 2006 (2006-11-28)
8111 "Vozilo" Dennis SmithRichard C. Arthur12. 12. 2006 (2006-12-12)
8212 "Sumnja" Colin BuckseyShane Brennan16. 1. 2007 (2007-01-16)
8313 "Šarif se vraća" Terrence O'HaraSteven D. Binder23. 1. 2007 (2007-01-23)
8414 "Povratni udar" Thomas J. WrightChristopher Silber6. 2. 2007 (2007-02-06)
8515 "Prijatelji i ljubavnici" Dennis SmithJohn C. Kelley13. 2. 2007 (2007-02-13)
8616 "Hodajući mrtvac" Colin BuckseyNell Scovell20. 2. 2007 (2007-02-20)
8717 "Kosturi" James Whitmore ml.Jesse Stern27. 2. 2007 (2007-02-27)
8818 "Ledeni čovek" Thomas J. WrightShane Brennan20. 3. 2007 (2007-03-20)
8919 "Vreme počeka" James Whitmore ml.John C. Kelley3. 4. 2007 (2007-04-03)
9020 "Udarna priča" Dennis SmithDavid J. North10. 4. 2007 (2007-04-10)
9121 "Braća u vojsci" Martha MitchellSteven D. Binder24. 4. 2007 (2007-04-24)
9222 "U mraku" Thomas J. WrightSteven D. Binder1. 5. 2007 (2007-05-01)
9323 "Trojanski konj" Terrence O'HaraDonald P. Bellisario i Shane Brennan8. 5. 2007 (2007-05-08)
9424 "Anđeo smrti" Dennis SmithDonald P. Bellisario22. 5. 2007 (2007-05-22)


Sezona 5 (2007–08)

uredi
Glavni članak: NCIS (sezona 5)

Lauren Holly je napustila glavnu postavu na kraju sezone.

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naziv Reditelj Scenarista Emitovanje
951 "Sahranite svoje mrtve" Thomas J. WrightShane Brennan25. 9. 2007 (2007-09-25)
962 "Porodica" Martha MitchellSteven D. Binder2. 10. 2007 (2007-10-02)
973 "Dosije: Bivša" Dennis SmithAlfonso H. Moreno9. 10. 2007 (2007-10-09)
984 "Kriza identiteta" Thomas J. WrightJesse Stern16. 10. 2007 (2007-10-16)
995 "Skok vere" Dennis SmithGeorge Schenck i Frank Cardea23. 10. 2007 (2007-10-23)
1006 "Himera" Terrence O'HaraDan E. Fesman30. 10. 2007 (2007-10-30)
1017 "Rekvijem" Tony WharmbyShane Brennan6. 11. 2007 (2007-11-06)
1028 "Označena meta" Colin BuckseyReed Steiner13. 11. 2007 (2007-11-13)
1039 "Izgubljeni i nađeno" Martha MitchellDavid J. North20. 11. 2007 (2007-11-20)
10410 "Vojna kazna" Arvin BrownJesse Stern27. 11. 2007 (2007-11-27)
10511 "Plemena" Colin BuckseyReed Steiner15. 1. 2008 (2008-01-15)
10612 "Zaseda" Tony WharmbyGeorge Schenck i Frank Cardea8. 4. 2008 (2008-04-08)
10713 "Pseći tragovi" Oz ScottDan E. Fesman i Alfonso H. Moreno15. 4. 2008 (2008-04-15)
10814 "Unutrašnja kontrola" Tony WharmbyJesse Stern i Reed Steiner22. 4. 2008 (2008-04-22)
10915 "U zoni" Terrence O'HaraLinda Burstyn29. 4. 2008 (2008-04-29)
11016 "Trzaj" James Whitmore ml.Dan E. Fesman6. 5. 2008 (2008-05-06)
11117 "O licu" Dennis SmithJesse Stern13. 5. 2008 (2008-05-13)
11218 "Sudnji dan (1. deo)" Thomas J. WrightSteven D. Binder i David J. North20. 5. 2008 (2008-05-20)
11319 "Sudnji dan (2. deo)" Thomas J. WrightSinopis: David J. North i Christopher J. Waild
Scenario: Steven D. Binder
20. 5. 2008 (2008-05-20)


Sezona 6 (2008–09)

uredi
Glavni članak: NCIS (sezona 6)

Rocky Carol se pridružio glavnoj postavi na početku ove sezone.
Iz epizoda "Legenda (1. deo)" i "Legenda (2. deo)" nastala je serije "NCIS: Los Angeles".

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
1141 "Poslednji preživeli" Tony WharmbyShane Brennan23. 9. 2008 (2008-09-23)
1152 "Agent na brodu" Thomas J. WrightDan E. Fesman i David J. North30. 9. 2008 (2008-09-30)
1163 "Prekršaj u Kapitolu" Dennis SmithGeorge Schenck i Frank Cardea7. 10. 2008 (2008-10-07)
1174 "Domovina" Tony WharmbyJesse Stern14. 10. 2008 (2008-10-14)
1185 "Devet života" Dennis SmithLinda Burstyn, Dan E. Fesman i David J. North21. 10. 2008 (2008-10-21)
1196 "Ubistvo 2.0" Arvin BrownSteven D. Binder28. 10. 2008 (2008-10-28)
1207 "Usputna šteta" Terrence O'HaraAlfonso H. Moreno11. 11. 2008 (2008-11-11)
1218 "Izdajnik (1. deo)" James Whitmore ml.Jesse Stern18. 11. 2008 (2008-11-18)
1229 "Bodež (2. deo)" Dennis SmithReed Steiner i Christopher J. Waild25. 11. 2008 (2008-11-25)
12310 "Saobraćajna nesreća" Thomas J. WrightSteven Kriozere2. 12. 2008 (2008-12-02)
12411 "Tiha noć" Tony WharmbyGeorge Schenck i Frank Cardea16. 12. 2008 (2008-12-16)
12512 "U kavezu" Leslie LibmanAlfonso H. Moreno6. 1. 2009 (2009-01-06)
12613 "Ubijena ptica" James Whitmore ml.Jesse Stern13. 1. 2009 (2009-01-13)
12714 "LJubav i rat" Terrence O'HaraSteven D. Binder i David J. North27. 1. 2009 (2009-01-27)
12815 "Dostava" Dennis SmithDan E. Fesman i Reed Steiner10. 2. 2009 (2009-02-10)
12916 "Odbijanje" Arvin BrownDavid J. North i Steven D. Binder17. 2. 2009 (2009-02-17)
13017 "Na jug preko jugozapada" Thomas J. WrightGeorge Schenck i Frank Cardea24. 2. 2009 (2009-02-24)
13118 "Nokaut" Tony WharmbyJesse Stern17. 3. 2009 (2009-03-17)
13219 "Žmurke" Dennis SmithDan E. Fesman24. 3. 2009 (2009-03-24)
13320 "Mrtvačev obračun" Terrence O'HaraDavid J. North31. 3. 2009 (2009-03-31)
13421 "Otrov" Thomas J. WrightSteven D. Binder7. 4. 2009 (2009-04-07)
13522 "Legenda (1. deo)" Tony WharmbyShane Brennan28. 4. 2009 (2009-04-28)
13623 "Legenda (2. deo)" James Whitmore ml.Shane Brennan5. 5. 2009 (2009-05-05)
13724 "Uvek verni (1. deo)" Tony WharmbyJesse Stern12. 5. 2009 (2009-05-12)
13825 "Alija (2. deo)" Dennis SmithDavid J. North19. 5. 2009 (2009-05-19)


Sezona 7 (2009–10)

uredi
Glavni članak: NCIS (sezona 7)
Br. u
seriji
Bt. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
1391 "Istina ili posledice (3. deo)" Dennis SmithJesse Stern22. 9. 2009 (2009-09-22)
1402 "Okupljanje" Tony WharmbySteven D. Binder29. 9. 2009 (2009-09-29)
1413 "Doušnik" Thomas J. WrightGeorge Schenck i Frank Cardea6. 10. 2009 (2009-10-06)
1424 "Dobar policajac, loš policajac" Leslie LibmanDavid J. North13. 10. 2009 (2009-10-13)
1435 "Pravila ponašanja" Terrence O'HaraChristopher J. Waild20. 10. 2009 (2009-10-20)
1446 "Odmetnici i rodbina" Tony WharmbyJesse Stern3. 11. 2009 (2009-11-03)
1457 "Kraj igre" James Whitmore ml.Gary Glasberg10. 11. 2009 (2009-11-10)
1468 "Nestanak struje" Thomas J. WrightSteven D. Binder i David J. North17. 11. 2009 (2009-11-17)
1479 "Dečja igra" William WebbReed Steiner24. 11. 2009 (2009-11-24)
14810 "Vera" Arvin BrownGary Glasberg15. 12. 2009 (2009-12-15)
14911 "Zapaljenje" Dennis SmithJesse Stern5. 1. 2010 (2010-01-05)
15012 "Od krvi i mesa" Arvin BrownGeorge Schenck i Frank Cardea12. 1. 2010 (2010-01-12)
15113 "Mlaznjak" Tony WharmbyChristopher J. Waild26. 1. 2010 (2010-01-26)
15214 "Maskarada" James Whitmore ml.Steven D. Binder2. 2. 2010 (2010-02-02)
15315 "Nož" Dennis SmithJesse Stern9. 2. 2010 (2010-02-09)
15416 "Materice" Tony WharmbyGary Glasberg i Reed Steiner2. 3. 2010 (2010-03-02)
15517 "Dupli identitet" Mark HorowitzGeorge Schenck i Frank Cardea9. 3. 2010 (2010-03-09)
15618 "Nadležnost" Terrence O'HaraLee David Zlotoff16. 3. 2010 (2010-03-16)
15719 "Grešno zadovoljstvo" James Whitmore ml.Reed Steiner i Christopher J. Waild6. 4. 2010 (2010-04-06)
15820 "Sa strane" Thomas J. WrightSteven D. Binder i Jesse Stern27. 4. 2010 (2010-04-27)
15921 "Opsednutost" Tony WharmbyGeorge Schenck i Frank Cardea4. 5. 2010 (2010-05-04)
16022 "Granica (1. deo)" Terrence O'HaraSteven D. Binder11. 5. 2010 (2010-05-11)
16123 "Ubijeni rodoljub (2. deo)" Dennis SmithGary Glasberg18. 5. 2010 (2010-05-18)
16224 "Pravilo pedesetjedan (3. deo)" Dennis SmithJesse Stern25. 5. 2010 (2010-05-25)


Sezona 8 (2010–11)

uredi
Glavni članak: NCIS (sezona 8)
Br. u
seriji
Bt. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
1631 "Pauk i muva (4. deo)" Dennis SmithGary Glasberg21. 9. 2010 (2010-09-21)
1642 "Najgora noćna mora" Tony WharmbySteven D. Binder28. 9. 2010 (2010-09-28)
1653 "Kratak fitilj" Leslie LibmanGeorge Schenck i Frank Cardea5. 10. 2010 (2010-10-05)
1664 "Kraljevstvo i odanost" Arvin BrownReed Steiner12. 10. 2010 (2010-10-12)
1675 "Prekid" Terrence O'HaraChristopher J. Waild19. 10. 2010 (2010-10-19)
1686 "Naprsnuće" Tony WharmbyNicole Mirante-Matthews26. 10. 2010 (2010-10-26)
1697 "Slomljena strela" Arvin BrownGeorge Schenck i Frank Cardea9. 11. 2010 (2010-11-09)
1708 "Strani neprijatelji (1. deo)" Dennis SmithJesse Stern16. 11. 2010 (2010-11-16)
1719 "Domaći neprijatelji (2. deo)" Mark HorowitzJesse Stern23. 11. 2010 (2010-11-23)
17210 "Lažni svedok" James Whitmore ml.Steven D. Binder14. 12. 2010 (2010-12-14)
17311 "Brodovi u noći" Thomas J. WrightReed Steiner i Christopher J. Waild11. 1. 2011 (2011-01-11)
17412 "Mobilisan" Arvin BrownGary Glasberg18. 1. 2011 (2011-01-18)
17513 "Sloboda" Craig Ross ml.Nicole Mirante-Matthews1. 2. 2011 (2011-02-01)
17614 "Čovek ulazi u kafanu" James Whitmore ml.Gary Glasberg8. 2. 2011 (2011-02-08)
17715 "Poziv" Dennis SmithGeorge Schenck i Frank Cardea15. 2. 2011 (2011-02-15)
17816 "Smrtonosni ekran" Tony WharmbySteven Kriozere22. 2. 2011 (2011-02-22)
17917 "Poslednji posao" Michael WeatherlyJesse Stern1. 3. 2011 (2011-03-01)
18018 "Van tiganja" Terrence O'HaraLeon Carroll ml.22. 3. 2011 (2011-03-22)
18119 "Reći sve" Kevin Rodney SullivanAndrew Bartels29. 3. 2011 (2011-03-29)
18220 "Dvoličnost (1. deo)" Thomas J. WrightNicole Mirante-Matthews i Reed Steiner5. 4. 2011 (2011-04-05)
18321 "Smrtonosni odraz (2. deo)" William WebbGeorge Schenck i Frank Cardea12. 4. 2011 (2011-04-12)
18422 "Baltimor (3. deo)" Terrence O'HaraSteven D. Binder3. 5. 2011 (2011-05-03)
18523 "Labudova pesma (4. deo)" Tony WharmbyJesse Stern10. 5. 2011 (2011-05-10)
18624 "Piramida (5. deo)" Dennis SmithGary Glasberg17. 5. 2011 (2011-05-17)


Sezona 9 (2011–12)

uredi
Glavni članak: NCIS (sezona 9)
Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
1871 "Priroda zveri (6. deo)" Tony WharmbyGary Glasberg20. 9. 2011 (2011-09-20)
1882 "Nemir" James Whitmore ml.Steven D. Binder27. 9. 2011 (2011-09-27)
1893 "Penelopine hartije" Arvin BrownNicole Mirante-Matthews4. 10. 2011 (2011-10-04)
1904 "Neprijatelj na Hillu" Dennis SmithGeorge Schenck i Frank Cardea11. 10. 2011 (2011-10-11)
1915 "Sigurna luka" Terrence O'HaraReed Steiner i Christopher J. Waild18. 10. 2011 (2011-10-18)
1926 "Žeđ" Thomas J. WrightScott Williams25. 10. 2011 (2011-10-25)
1937 "Đavolji trougao" Leslie LibmanSteven D. Binder i Reed Steiner1. 11. 2011 (2011-11-01)
1948 "Angažovani (1. deo)" James Whitmore ml.Gina Lucita Monreal8. 11. 2011 (2011-11-08)
1959 "Angažovani (2. deo)" Tony WharmbyGary Glasberg15. 11. 2011 (2011-11-15)
19610 "Očevi gresi" Arvin BrownGeorge Schenck i Frank Cardea22. 11. 2011 (2011-11-22)
19711 "Novorođeni kralj" Dennis SmithChristopher J. Waild13. 12. 2011 (2011-12-13)
19812 "Kućna pomoćnica" Terrence O’HaraScott Williams3. 1. 2012 (2012-01-03)
19913 "Očajnik" Leslie LibmanNicole Mirante-Matthews10. 1. 2012 (2012-01-10)
20014 "Život pred očima" Tony WharmbyGary Glasberg7. 2. 2012 (2012-02-07)
20115 "Tajne" Leslie LibmanSteven D. Binder14. 2. 2012 (2012-02-14)
20216 "Živčani slom" Dennis SmithGary Glasberg i Reed Steiner21. 2. 2012 (2012-02-21)
20317 "Moram da znam" Michelle MacLarenGeorge Schenck i Frank Cardea28. 2. 2012 (2012-02-28)
20418 "Reći" Thomas J. WrightGina Lucita Monreal20. 3. 2012 (2012-03-20)
20519 "Dobar sin" Terrence O'HaraNicole Mirante-Matthews i Scott Williams27. 3. 2012 (2012-03-27)
20620 "Misionarska poza" Arvin BrownAllison Abner10. 4. 2012 (2012-04-10)
20721 "Rasplamsavanje (1. deo)" Mark HorowitzChristopher J. Waild i Reed Steiner17. 4. 2012 (2012-04-17)
20822 "Igranje sa vatrom (2. deo)" Dennis SmithGeorge Schenck i Frank Cardea1. 5. 2012 (2012-05-01)
20923 "Gore u dimu (3. deo)" James Whitmore ml.Steven D. Binder8. 5. 2012 (2012-05-08)
21024 "Dok nas smrt ne rastavi (4. deo)" Tony WharmbyGary Glasberg15. 5. 2012 (2012-05-15)


Sezona 10 (2012–13)

uredi
Glavni članak: NCIS (sezona 10)

Brian Dietzen se pridružio glavnoj postavi na početku ove sezone.

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
2111 "Izuzetna predrasuda (5. deo)" Tony WharmbyGary Glasberg25. 9. 2012 (2012-09-25)
2122 "Oporavak" Dennis SmithScott Williams2. 10. 2012 (2012-10-02)
2133 "Feniks" Terrence O'HaraSteven D. Binder9. 10. 2012 (2012-10-09)
2144 "Izgubljeni na moru" Tony WharmbyChristopher J. Waild23. 10. 2012 (2012-10-23)
2155 "Imenjak" Arvin BrownGeorge Schenck i Frank Cardea30. 10. 2012 (2012-10-30)
2166 "Potres od bombi (1. deo)" Leslie LibmanNicole Mirante-Matthews13. 11. 2012 (2012-11-13)
2177 "Potres od bombi (2. deo)" Thomas J. WrightGina Lucita Monreal20. 11. 2012 (2012-11-20)
2188 "Oteta" James Whitmore ml.Sinopsis: Scott Williams
Scenario: Reed Steiner
27. 11. 2012 (2012-11-27)
2199 "Đavolja opklada" Arvin BrownSteven D. Binder11. 12. 2012 (2012-12-11)
22010 "Bolje pazi" Tony WharmbyGeorge Schenck i Frank Cardea18. 12. 2012 (2012-12-18)
22111 "Šabat šalom (1. deo)" Dennis SmithChristopher J. Waild8. 1. 2013 (2013-01-08)
22212 "Šiva (2. deo)" Arvin BrownSinopsis: Scott Williams
Scenario: Christopher J. Waild i Gary Glasberg
15. 1. 2013 (2013-01-15)
22313 "Saobraćajna nesreća" Dennis SmithSinopsis: Gina Lucita Monreal
Scenario: Gary Glasberg i Gina Lucita Monreal
29. 1. 2013 (2013-01-29)
22414 "Kanarinac" Terrence O'HaraChristopher J. Waild5. 2. 2013 (2013-02-05)
22515 "U nastavku" Tony WharmbyNicole Mirante-Matthews19. 2. 2013 (2013-02-19)
22616 "Obilazak" Mario Van PeeblesSteven D. Binder26. 2. 2013 (2013-02-26)
22717 "Glavni osumnjičeni" James Whitmore ml.George Schenck i Frank Cardea5. 3. 2013 (2013-03-05)
22818 "Potraga" Michael WeatherlyScott Williams19. 3. 2013 (2013-03-19)
22919 "Nalet" Thomas J. WrightBill Nuss26. 3. 2013 (2013-03-26)
23020 "Potera za duhovima (3. deo)" Arvin BrownNicole Mirante-Matthews9. 4. 2013 (2013-04-09)
23121 "Berlin (4. deo)" Terrence O'HaraScott Williams i Gina Lucita Monreal23. 4. 2013 (2013-04-23)
23222 "Osveta (5. deo)" James Whitmore ml.George Schenck i Frank Cardea30. 4. 2013 (2013-04-30)
23323 "Dvostruko slepilo (6. deo)" Dennis SmithChristopher J. Walid i Steven D. Binder7. 5. 2013 (2013-05-07)
23424 "Dabogda... (7. deo)" Tony WharmbyGary Glasberg14. 5. 2013 (2013-05-14)


Sezona 11 (2013–14)

uredi
Glavni članak: NCIS (sezona 11)

Cote de Pablo je napustila glavnu postavu nakon epizode "Prošlost, sadašnjost, budućnost". Emili Wickersham, koja se epizodno pojavljivala od epizode "Provera hrabrosti" do epizode "Nostalgija", ju je zamenila u epizodi "Lančana reakcija".
Iz epizoda "Grad polumeseca (1. deo)" i "Grad polumeseca (2. deo)" nastala je serije "NCIS: New Orleans".

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
2351 "Viski, Tango, Fokstrot (8. deo)" Tony WharmbyGary Glasberg24. 9. 2013 (2013-09-24)
2362 "Prošlost, sadašnjost, budućnost (9. deo)" James Whitmore ml.Sinopsis: Christopher J. Waild i Gary Glasberg
Scenario: Gary Glasberg
1. 10. 2013 (2013-10-01)
2373 "Pod radarom" Dennis SmithGeorge Schenck i Frank Cardea8. 10. 2013 (2013-10-08)
2384 "Anoniman je bila žena" Terrence O'HaraSteven D. Binder15. 10. 2013 (2013-10-15)
2395 "Nekadašnji lopov" Arvin BrownChristopher Silber22. 10. 2013 (2013-10-22)
2406 "Nafta i voda" Thomas J. WrightJennifer Corbett29. 10. 2013 (2013-10-29)
2417 "Bolji anđeli" Tony WharmbyGina Lucita Monreal5. 11. 2013 (2013-11-05)
2428 "Pokriće" Holly DaleGeorge Schenck i Frank Cardea12. 11. 2013 (2013-11-12)
2439 "Provera hrabrosti" Dennis SmithChristopher J. Waild19. 11. 2013 (2013-11-19)
24410 "Đavolje trojstvo" Arvin BrownSteven D. Binder10. 12. 2013 (2013-12-10)
24511 "Nostalgija" Terrence O'HaraScott Williams17. 12. 2013 (2013-12-17)
24612 "Lančana reakcija (10. deo)" James Whitmore ml.Christopher Silber7. 1. 2014 (2014-01-07)
24713 "Sopstvenim stopama (11. deo)" Tony WharmbyGina Lucita Monreal14. 1. 2014 (2014-01-14)
24814 "Čudovišta i ljudi (12. deo)" Dennis SmithJennifer Corbett4. 2. 2014 (2014-02-04)
24915 "Pancir" Leslie LibmanChristopher J. Waild25. 2. 2014 (2014-02-25)
25016 "Obučen da ubija" Thomas J. WrightGeorge Schenck i Frank Cardea4. 3. 2014 (2014-03-04)
25117 "Mač i zid" Arvin BrownSteven D. Binder18. 3. 2014 (2014-03-18)
25218 "Grad polumeseca (1. deo)" James Whitmore ml.Gary Glasberg25. 3. 2014 (2014-03-25)
25319 "Grad polumeseca (2. deo)" Tony WharmbyGary Glasberg1. 4. 2014 (2014-04-01)
25420 "Stranica nije pronađena" Terrence O'HaraChristopher J. Waild8. 4. 2014 (2014-04-08)
25521 "Navodno" Arvin BrownScott Williams15. 4. 2014 (2014-04-15)
25622 "Strelac" Dennis SmithGeorge Schenck i Frank Cardea29. 4. 2014 (2014-04-29)
25723 "Admiralova ćerka" James Whitmore ml.Christopher Silber i Steven D. Binder6. 5. 2014 (2014-05-06)
25824 "Poštuj oca svoga" Tony WharmbyGary Glasberg i Gina Lucita Monreal13. 5. 2014 (2014-05-13)


Sezona 12 (2014–15)

uredi
Glavni članak: NCIS (sezona 12)
Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
2591 "Dvadeset kilometara (1. deo)" Tony WharmbyGary Glasberg i Scott Williams23. 9. 2014 (2014-09-23)
2602 "Ubi glasnika" Dennis SmithGeorge Schenck i Frank Cardea30. 9. 2014 (2014-09-30)
2613 "Tako to ide (2. deo)" Leslie LibmanSteven D. Binder7. 10. 2014 (2014-10-07)
2624 "Zahvat gušenja" Terrence O'HaraChristopher J. Waild14. 10. 2014 (2014-10-14)
2635 "San Dominik" Arvin BrownChristopher Silber21. 10. 2014 (2014-10-21)
2646 "Preporučan roditeljski nadzor" Thomas J. WrightJennifer Corbett28. 10. 2014 (2014-10-28)
2657 "Tragači" Tony WharmbyGina Lucita Monreal11. 11. 2014 (2014-11-11)
2668 "Uvek jaki" Dennis SmithMatthew R. Jarrett i Scott J. Jarrett18. 11. 2014 (2014-11-18)
2679 "Kazna" Bethany RooneyScott Williams25. 11. 2014 (2014-11-25)
26810 "Kućni red" Terrence O'HaraChristopher J. Waild16. 12. 2014 (2014-12-16)
26911 "Provera (3. deo)" Alrick RileySteven D. Binder6. 1. 2015 (2015-01-06)
27012 "Unutrašnji neprijatelj" James Whitmore ml.George Schenck i Frank Cardea13. 1. 2015 (2015-01-13)
27113 "Za koje gradimo, borimo se" Rocky CarrollJennifer Corbett3. 2. 2015 (2015-02-03)
27214 "Marš" Tony WharmbyChristopher Silber10. 2. 2015 (2015-02-10)
27315 "Groznica (4. deo)" Bethany RooneyScott Williams17. 2. 2015 (2015-02-17)
27416 "Bljesak iz prošlosti" Dennis SmithDavid J. North24. 2. 2015 (2015-02-24)
27517 "Svemogući umetnik" Terrence O'HaraGina Lucita Monreal10. 3. 2015 (2015-03-10)
27618 "Stanje nadogradnje" Holly DaleChristopher J. Waild24. 3. 2015 (2015-03-24)
27719 "Strpljenje" Thomas J. WrightSteven D. Binder31. 3. 2015 (2015-03-31)
27820 "Nema dobrog" Arvin BrownGeorge Schenck i Frank Cardea7. 4. 2015 (2015-04-07)
27921 "Izgubljeni u prevodu" Tony WharmbyJennifer Corbett14. 4. 2015 (2015-04-14)
28022 "Gnom (1. deo)" Dennis SmithScott Williams28. 4. 2015 (2015-04-28)
28123 "Izgubljeni dečaci (2. deo)" James Whitmore ml.Gina Lucita Monreal5. 5. 2015 (2015-05-05)
28224 "Nedođija (3. deo)" Tony WharmbyGary Glasberg12. 5. 2015 (2015-05-12)


Sezona 13 (2015–16)

uredi
Glavni članak: NCIS (sezona 13)

Michael Weatherly je napustio glavnu postavu na kraju sezone.

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
2831 "Zaustaviti krvarenje (4. deo)" Tony WharmbyGary Glasberg i Scott Williams22. 9. 2015 (2015-09-22)
2842 "Slobodan dan" Terrence O'HaraGina Lucita Monreal29. 9. 2015 (2015-09-29)
2853 "Inkognito" James Whitmore ml.George Schenck i Frank Cardea6. 10. 2015 (2015-10-06)
2864 "Dvostruka nevolja" Dennis SmithChristopher J. Waild13. 10. 2015 (2015-10-13)
2875 "Zaključana" Bethany RooneySteven D. Binder20. 10. 2015 (2015-10-20)
2886 "Virus" Rocky CarrollJennifer Corbett27. 10. 2015 (2015-10-27)
2897 "16 Godina" Mark HorowitzBrendan Fehily3. 11. 2015 (2015-11-03)
2908 "Spasitelji" Tony WharmbyScott Williams10. 11. 2015 (2015-11-10)
2919 "Dan na sudu" Dennis SmithGeorge Schenck i Frank Cardea17. 11. 2015 (2015-11-17)
29210 "Rođena braća" Arvin BrownSinopis: Jennifer Corbett
Scenario: Gary Glasberg i Jennifer Corbett
24. 11. 2015 (2015-11-24)
29311 "Točak koji se okreće" Terrence O'HaraSteven D. Binder15. 12. 2015 (2015-12-15)
29412 "Sestrinski grad (1. deo)" Leslie LibmanChristopher J. Waild5. 1. 2016 (2016-01-05)
29513 "Već viđeno" Rocky CarrollMatthew R. Jarrett i Scott J. Jarrett19. 1. 2016 (2016-01-19)
29614 "Pritisak" Thomas J. WrightBrendan Fehily9. 2. 2016 (2016-02-09)
29715 "OIAS" Bethany RooneyJennifer Corbett16. 2. 2016 (2016-02-16)
29816 "Labavi" Alrick RileyScott Williams23. 2. 2016 (2016-02-23)
29917 "Posle radnog vremena" Terrence O'HaraCindi Hemingway1. 3. 2016 (2016-03-01)
30018 "Nišan" Tony WharmbyGary Glasberg i Gina Lucita Monreal15. 3. 2016 (2016-03-15)
30119 "Osnovane sumnje" Thomas J. WrightGeorge Schenck i Frank Cardea22. 3. 2016 (2016-03-22)
30220 "Šarada" Edward OrnelasBrendan Fehily5. 4. 2016 (2016-04-05)
30321 "Vratiti pošiljaocu (1. deo)" Leslie LibmanChristopher J. Waild19. 4. 2016 (2016-04-19)
30422 "Kućni prag (2. deo)" Dennis SmithGina Lucita Monreal i Jennifer Corbett3. 5. 2016 (2016-05-03)
30523 "Mrtvo slovo (3. deo)" James Whitmore ml.Steven D. Binder10. 5. 2016 (2016-05-10)
30624 "Prvo porodica (4. deo)" Tony WharmbyGary Glasberg i Scott Williams17. 5. 2016 (2016-05-17)


Sezona 14 (2016–17)

uredi
Glavni članak: NCIS (sezona 14)

Wilder Valderrama i Jennifer Esposito su se pridružili glavnoj postavi na početku ove sezone. Duane Henry, koji se pojavio epizodno u epizodi "Mrtvo slovo (3. deo)", je unapređen u glavnu postavu u epizodi "Fili".

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
3071 "Odmetnik" Tony WharmbyGary Glasberg i Jennifer Corbett20. 9. 2016 (2016-09-20)
3082 "Biti loš" James Whitmore ml.Steven D. Binder27. 9. 2016 (2016-09-27)
3093 "Povlašćeni podatak" Edward OrnelasGeorge Schenk i Frank Cardea4. 10. 2016 (2016-10-04)
3104 "LJubavna barka" Terrence O'HaraChristopher J. Waild11. 10. 2016 (2016-10-11)
3115 "Fili" Allan ArkushScott A. Williams18. 10. 2016 (2016-10-18)
3126 "Šibicarenje" Thomas J. WrightBrendand Fehily25. 10. 2016 (2016-10-25)
3137 "Dom hrabrih" Alrick RileyGina Lucita Monreal15. 11. 2016 (2016-11-15)
3148 "Neprijateljski borac" Tony WharmbyJennifer Corbett22. 11. 2016 (2016-11-22)
3159 "Plati pa igraj" Arwin BrownCindi Hemingway6. 12. 2016 (2016-12-06)
31610 "Veza koja povezuje" Arwin BrownSteven D. Binder13. 12. 2016 (2016-12-13)
31711 "Viloubi (1. deo)" Tony WharmbyGina Lucita Montreal3. 1. 2017 (2017-01-03)
31812 "Van vidika (2. deo)" Rocky CarolGeorge Schenk i Frank Cardea17. 1. 2017 (2017-01-17)
31913 "Nastavi dalje" Terrence O'HaraSinopsis: Scott Williams
Scenario: Matthew R. Jarrett i Scott J. Jarrett
24. 1. 2017 (2017-01-24)
32014 "Bez prestanka" Mark HorowitzBrendan Fehily7. 2. 2017 (2017-02-07)
32115 "Pandorina kutija (1. deo)" Arin BrownCindi Hemmingway14. 2. 2017 (2017-02-14)
32216 "Mnogo veličanstvenih stvari" Michael ZinbergSteven D. Binder i David J. North21. 2. 2017 (2017-02-21)
32317 "Šta leži iznad" Leslie LibmanScott Williams7. 3. 2017 (2017-03-07)
32418 "N.U.A." Thomas J. WrightJennifer Corbett14. 3. 2017 (2017-03-14)
32519 "Zid" Bethany RooneyGina Lucita Monreal28. 3. 2017 (2017-03-28)
32620 "Činija trešanja" Edward OrnelasBrendan Fehily4. 4. 2017 (2017-04-04)
32721 "Jedna knjiga, dve korice" Terrence O'HaraDavid J. North18. 4. 2017 (2017-04-18)
32822 "Gospodar zveri" Bethany RooneyChristopher J. Waild2. 5. 2017 (2017-05-02)
32923 "Nešto plavo" James Whitmore ml.Jennifer Corbett i Scott Williams9. 5. 2017 (2017-05-09)
33024 "Randevu (1. deo)" Tony WharmbyGeorge Schenck, Frank Cardea i Steven D. Binder16. 5. 2017 (2017-05-16)


Sezona 15 (2017–18)

uredi
Glavni članak: NCIS (sezona 15)

Maria Bello, koja se pojavila epizodno u epizodi "Kosturi", je unapređena u glanvu postavu u epizodi "Lažiraj to dok ne napraviš". Pauley Perrette i Duane Henry su napustili seriju nakon epizode "Dva koraka nazad (2. deo)".

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
3311 "Podeljena kuća (2. deo)" Tony WharmbySteven D. Binder26. 9. 2017 (2017-09-26)
3322 "Dva po ceni jednog" James Whitmore ml.Scott Williams3. 10. 2017 (2017-10-03)
3333 "Izlazna strategija" Terrence O'HaraChristopher J. Waild10. 10. 2017 (2017-10-10)
3344 "Kosturi" Rocky CarrollJennifer Corbett17. 10. 2017 (2017-10-17)
3355 "Lažiraj dok ne uspeš" Tom WrightDavid J. North24. 10. 2017 (2017-10-24)
3366 "U zamci" Bethany RooneyBrendan Fehliy31. 10. 2017 (2017-10-31)
3377 "Teret dokaza (1. deo)" Dennis SmithGina Lucita Monreal7. 11. 2017 (2017-11-07)
3388 "Glasovi" Tony WharmbySteven D. Binder14. 11. 2017 (2017-11-14)
3399 "Spremni?" Terrence O'HaraScott Williams21. 11. 2017 (2017-11-21)
34010 "Dvostruki pad" Alrick RileyChristopher J. Waild12. 12. 2017 (2017-12-12)
34111 "Velika plima" Tony WharmbyDavid J. North i Steven D. Binder2. 1. 2018 (2018-01-02)
34212 "Mračne tajne" Bethany RooneyGeorge Schenck i Frank Cardea9. 1. 2018 (2018-01-09)
34313 "Porodične veze" Rocky CarrollBrendan Fehily23. 1. 2018 (2018-01-23)
34414 "Prijatelje drži blizu... (2. deo)" Mark HorowitzGina Lucita Monreal6. 2. 2018 (2018-02-06)
34515 "...A neprijatelje još bliže (3. deo)" Thomas J. WrightJennifer Corbett27. 2. 2018 (2018-02-27)
34616 "Rukovati nežno" Alrick RileyMatthew R. Jarrett i Scott J. Jarrett6. 3. 2018 (2018-03-06)
34717 "Đubre jednog čoveka" Michael ZinbergScott Williams20. 3. 2018 (2018-03-20)
34818 "Smrt odozgo" Rocky CarrollChristopher J. Waild27. 3. 2018 (2018-03-27)
34919 "Brojčano ograničenje" Leslie LibmanDavid J. North i Steven D. Binder3. 4. 2018 (2018-04-03)
35020 "Neviđen prizor" Bethany RooneyBrendan Fehily17. 4. 2018 (2018-04-17)
35121 "Korak napred (1. deo)" James Whitmore ml.Gina Lucita Monreal1. 5. 2018 (2018-05-01)
35222 "Dva koraka unazad (2. deo)" Michael ZinbergJennifer Corbett8. 5. 2018 (2018-05-08)
35323 "Razlaz" Michael ZinbergSinopsis: David J. North i Christopher J. Waild
Scenario: Christopher J. Waild
15. 5. 2018 (2018-05-15)
35424 "Sastanak sa sudbinom (1. deo)" Tony WharmbyGeorge Schenck, Frank Cardea i Scott A. Williams22. 5. 2018 (2018-05-22)


Sezona 16 (2018–19)

uredi
Glavni članak: NCIS (sezona 16)

Diona Reasonover, koja se epizodno pojavila u prošloj sezoni, je unapređena u glavnu postavu na početku ove sezone.

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
3551 "Dete sudbine (2. deo)" Tony WharmbySteven D. Binder25. 9. 2018 (2018-09-25)
3562 "Voli bližnjeg svog" Terrence O'HaraScott Williams2. 10. 2018 (2018-10-02)
3573 "Bum" Leslie LibmanBrendan Fehily9. 10. 2018 (2018-10-09)
3584 "Treći točak" James Whitmore ml.Christopher J. Waild16. 10. 2018 (2018-10-16)
3595 "Delići" Michael ZinbergGina Lucita Monreal23. 10. 2018 (2018-10-23)
3606 "Ispod površine" Rocky CarrollScott J. Jarrett i Matthew R. Jarrett30. 10. 2018 (2018-10-30)
3617 "Hiljadu reči" Alrick RileyDavid J. North13. 11. 2018 (2018-11-13)
3628 "Prijateljska vatra" Thomas J. WrightJennifer Corbett20. 11. 2018 (2018-11-20)
3639 "Pratiti Endži" Terrence O'HaraGeorge Schenck4. 12. 2018 (2018-12-04)
36410 "Kakvo je ovo dete?" Michael ZinbergScott Williams11. 12. 2018 (2018-12-11)
36511 "Robija i nevolja" Leslie LibmanChristopher J. Waild8. 1. 2019 (2019-01-08)
36612 "Poslednja veza" Rocky CarrollBrendan Fehily15. 1. 2019 (2019-01-15)
36713 "Ona" Mark HorowitzGina Lucita Monreal12. 2. 2019 (2019-02-12)
36814 "Bio jednom jedan Tim" Tony WharmbyDavid J. North i Steven D. Binder19. 2. 2019 (2019-02-19)
36915 "Preći crtu" Michael ZinbergJennifer Corbett26. 2. 2019 (2019-02-26)
37016 "Medvedi i mečići" Diana ValentineScott Williams12. 3. 2019 (2019-03-12)
37117 "Tiha služba" Rocky CarrollScott J. Jarrett i Matthew R. Jarrett26. 3. 2019 (2019-03-26)
37218 "Mona Liza" Alrick RileyDavid J. North i Brendan Fehily2. 4. 2019 (2019-04-02)
37319 "Večito" Tony WharmbyGina Lucita Monreal9. 4. 2019 (2019-04-09)
37420 "Hajl i oproštaj" Michael ZinbergJennifer Corbett16. 4. 2019 (2019-04-16)
37521 "Sudija, porota (1. deo)" James Whitmore ml.Christopher J. Waild30. 4. 2019 (2019-04-30)
37622 "I krvnik (2. deo)" Terrence O'HaraChristopher J. Waild i David J. North7. 5. 2019 (2019-05-07)
37723 "Izgubljeno vreme (1. deo)" Diana ValentineSinopsis: Scott Williams
Scenario: Frank Cardea i Scott Williams
14. 5. 2019 (2019-05-14)
37824 "Ćerke (2. deo)" Tony WharmbySteven D. Binder21. 5. 2019 (2019-05-21)


Sezona 17 (2019–20)

uredi
Glavni članak: NCIS (sezona 17)
Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
3791 "Iz tame (3. deo)" Terrence O'HaraGina Lucita Monreal24. 9. 2019 (2019-09-24)
3802 "Na svetlo (4. deo)" Tony WharmbySteven D. Binder1. 10. 2019 (2019-10-01)
3813 "U pokret" Thomas J. WrightScott Williams8. 10. 2019 (2019-10-08)
3824 "Tuđe cipele" Michael ZinbergChristopher J. Waild15. 10. 2019 (2019-10-15)
3835 "Potpuno budna" Diana ValentineBrendan Fehily22. 10. 2019 (2019-10-22)
3846 "U ustanovi" Tony WharmbyDavid J. North5. 11. 2019 (2019-11-05)
3857 "Zauzeto" Rocky CarrollMarco Schnabel12. 11. 2019 (2019-11-12)
3868 "Muzičke stolice" Michael ZinbergKate Torgovnick May19. 11. 2019 (2019-11-19)
3879 "IRL" Terrence O'HaraChristopher J. Waild26. 11. 2019 (2019-11-26)
38810 "Severni pol" James Whitmore ml.Gina Lucita Monreal17. 12. 2019 (2019-12-17)
38911 "Iščezao" Rocky CarrollScott Williams7. 1. 2020 (2020-01-07)
39012 "Plan leta" Tawnia McKiernanBrendan Fehily14. 1. 2020 (2020-01-14)
39113 "Nečujno" William WebbLisa Di Trolio21. 1. 2020 (2020-01-21)
39214 "U ognju" Tawnia McKiernanBrendan Fehily28. 1. 2020 (2020-01-28)
39315 "Usamljena srca" Tawnia McKiernanBrendan Fehily11. 2. 2020 (2020-02-11)
39416 "Efemera" Diana ValentineChristopher J. Waild18. 2. 2020 (2020-02-18)
39517 "U ljusci oraha" Michael ZinbergKatie White10. 3. 2020 (2020-03-10)
39618 "Škola" Alrick RileyKate Torgovnick May i Steven D. Binder24. 3. 2020 (2020-03-24)
39719 "Laskanje" Rocky CarrollScott Williams31. 3. 2020 (2020-03-31)
39820 "Arizona" James Whitmore ml.Gina Lucita Monreal14. 4. 2020 (2020-04-14)


Spoljašnje veze

uredi