Otvori glavni meni
Zaustavi vreme
Format telenovela
Nastupaju Branislav Lečić
Danica Maksimović
Tijana Čurović
Petar Benčina
Zemlja porijekla Srbija
Produkcija
Producent(i) Roman Majetić
Trajanje ~50 min. po epizodi
Producentska kompanija/e AVA film

Zaustavi vreme je srpska telenovela snimana od decembra 2007. do jula 2008. godine. To je prvi projekat AVA filma, ispostave popularne hrvatske produkcije AVA u Beogradu.

Iako je u nju uloženo 10 miliona evra, produkcija nije uspela da proda seriju nijednoj televiziji, iako su za nju bile zainteresovane RTSTV B92RTV Pink i Foks televizija, tako da je serija do danas nije emitovana [1].

RadnjaUredi

Vladan Krstić postaje (ponovo) ministar i njegov život se menja iz korena. On od pravog poštenjačine i idealiste koji je putovao po selima verujući u program svoje stranke postaje neko drugi, ulazi u lanac zakulisnih radnji, poltrona, usluga, dodatno zaboravlja sve o sebi, sve što je nekad bio, prijatelje i stavove i što je najstrašnije - svoju porodicu. Njegova supruga Nada godinama ima mladog ljubavnika lekara, iako ga još voli. Njihova deca Anđela i Boris su odavno samostalni. Dinamični život koji im predstoji zbog očeve nove funkcije izazvaće preokrete kod svakoga i vratiti ih na kraju jedne drugima. U seriji se jasno vidi presek tipičnog beogradskog života danas, naročito polarizacija koja se stvorila između bogatih i siromašnih građana prestonice.

UlogeUredi

ReferenceUredi

Spoljašnje vezeUredi