Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Red 297:
:::Ma nije to prijedlog koji je došao iznebuha, nego sam vidio da sređuješ Litvu suprotno Conquistadorovom prijedlogu pa sam te podsjetio. Mislim, čovjek kog smo pitali je rekao jedno, a ja vidim drugo pa mi je samo bilo čudno. Kažem, neka Conquistador objasni svoje stajalište pa ćemo vidjeti; lako je riješiti kategorije preko AWB-a --[[Korisnik:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">E.A.</font>]][[Razgovor sa korisnikom:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">Poe</font>]] 18:20, 26 januar 2020 (CET)
::::Da, kužim; a gle, ja Litvu zasad neću dirati kad budem rješavao šablone. Za Latviju smo se dogovorili, ona će biti Latvija. Za Litvu bi ja stvarno pričekao da čujem Konkvijeve argumente, a dotad neću ništa dirati. Ako prema njima postoji varijanta da bude Litvanija, onda će tako i biti. Što se tiče ostalih spornih elemenata, da to odmah unaprijed riješimo:
 
::::U skladu s onim što sam malo iznad napisao o odnosu ove – je l' – enciklopedije prema sumi svega ljudskog znanja, a ne tek prema standardnovarijetetskim wikijima (vidi [[Special:Diff/40936407]]), više bih volio vidjeti sučeljavanje nevikipedijskih izvora kao onoga što je mjerodavno za enciklopedijski sadržaj, kako god on bio formatiran (papir, digitalno, mrežno, wiki itd.). Stoga evo nešto o ovoj leksikološkoj temi [https://hrcak.srce.hr/180368 ovdje]. Ovo dakako nije jedini izvor koji o ovome govori, ali i kada bi bio jedini bio bi bolji od ovako sročene križaljke ([[Special:Diff/40942704]]). Neka suurednik Orijentolog ne zamjeri na ovoj kritici jer bih i ja mogao njemu zamjeriti što moje pisanje uspoređuje s nekim wikijima s kojima radije ne bih da me se uspoređuje. :) Da ne dužim, shwiki odgovore valja tražiti izvan Wikipedije, a ne u njoj samoj. --[[Korisnik:Conquistador|Conquistador]] ([[Razgovor sa korisnikom:Conquistador|razgovor]]) 09:13, 28. januara 2020. (CET)
 
#[[Obala Bjelokosti]] ili [[Obala Slonovače]]? Osobno preferiram prvu, al' kužim gdje bi mogao biti problem... mislim da ostale varijante ne dolaze u obzir.