Datoteka:Mirijevska dolina.jpg

Izvorna datoteka(1.532 × 476 piksela, veličina datoteke/fajla: 140 kB, MIME tip: image/jpeg)

Ova datoteka je s projekta Vikimedijina ostava i može se upotrebljavati i na drugim projektima. Ispod su prikazane informacije s njene opisne stranice.

Opis izmjene

Opis
Srpskohrvatski / српскохрватски: Brišući pogled na severni deo doline Mirijevskog potoka. U prvom planu je stariji deo Mirijeva, zatim pogled prelazi preko Ćalija i dolazi do dimnjaka ciglane "Polet" u sredini slike - ova i još nekoliko ciglana, čiji se dimnjaci vide nadesno, nalaze se oko Rospi Ćuprije. Iza dimnjaka se nazire Dunav i vidi banatska ravnica. Dolina se nalazi između brda Zvezdara (padine sa leve strane) te Lešća (padine sa desne strane) i Orlovice. Snimljeno u februaru 2009., u pravcu severa, sa ulice Matice Srpske u Mirijevu II.
Datum
Izvor User's own work
Autor Alekol

Licenciranje

GNU head Dopušteno je umnožavanje, dijeljenje i mijenjanje ovog dokumenta pod uslovima GNU-ove licence za slobodnu dokumentaciju, verzije 1.2 ili bilo koje novije koju objavi Fondacija za slobodni softver; bez nepromjenljivih odjeljaka i bez tekstova na naslovnoj i zadnjoj strani. Tekst licence možete pročitati ovdje.

Opisi

Dodajte objašnjenje u jednom redu što predstavlja ova datoteka

Predmeti pokazani na ovoj datoteci

prikazuje

Historija datoteke

Kliknite na datum/vrijeme da biste vidjeli tadašnju verziju datoteke.

Datum/vrijemeMinijaturaDimenzijeKorisnikKomentar
aktualna12:47, 13 oktobar 2012Minijatura verzije (12:47, 13 oktobar 2012)1.532 × 476 (140 kB)Edgar Allan Poe

Globalna upotreba datoteke

Ovu datoteku upotrebljavaju i sljedeći projekti:

Metapodaci