Bilten Enigmatske udruge Orahovica

Bilten Enigmatske udruge Orahovica interno je glasilo Enigmatske udruge Orahovica. Prvi (i jedini) broj objavljen je u listopadu (oktobru) 2006. godine uoči 22. SOZAH-a.

Prvi broj "Biltena" Enigmatske udruge Orahovica

Broj 1 uredi

U prvom broju [1] na 9 stranica formata A-4 s fotografijama u boji objavljeni su tekstovi o osnivanju EUO, o aktivnostima udruge u prvoj godini postojanja te pregled enigmatskih takmičenja na kojoj su učestvovali članovi EUO. Dat je i popis svih stalnih i počasnih članova, kao i članova Izvršnog i Nadzornog odbora te najava 22. SOZAH-a (sa slikom prvog predsjednika Pave Marka).

Uz članak "Orahovica kroz stoljeća" s historijatom grada Orahovice, objavljena je kratka biografija Stjepana Varaždinca (s fotografijom), primjer Varaždinčeve zagonetke iz "Feniksa" te jedna Varaždinčeva skandinavka s lokalnom tematikom.

Na prvoj stranici, uz zaglavlje biltena, objavljena je i fotografija osnivača EUO. Prvi broj je sastavio i izradio Vladimir Grgurić. Bilten je umnožen priručnom tehnikom uz pomoć kompjutera i podijeljen učesnicima 22. SOZAH-a.

Napomene uredi

  1. Nema ga u elektronskom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu; posjet 3. XII. 2009.