Добродошао надам се да ћеш нам се придружити у пројекту стварања сх вики --Јованвб 18:43, 7 January 2006 (CET)

Odgovor uredi

  1. Nisu problem budale sa raznim nacionalnim predznacima u imenima. Veci problem su budale sa nacionalnim predznacima u glavi. A toga kod vas ima mnogo mnogo vise, cak i medju administratorima. Uostalom pogledajte svaki put kad je neki najmanji praznik Republike Hrvatske, vas kafić vrvi od šahovnica. Uostalom, vaš logo više meseci je šahovnica. Kakvu to poruku šalje drugima? Kod nas ipak nema ljudi koji stalno ostavljaju trobojku ili CCCC.
  2. Slažem se da je malo smešno.
  3. Istorija je svuda problem. Jovan Dereteić je persona non-grata na srpskoj vikipediji.
  4. Nemam pojma šta se desilo sa člankom o Dukljanskom kraljevstvu. Može li malo više informacija? Niko nikada nije tehnički zabranio da se ostavljaju komentari. P.S. Ja, drug (pokušava-da-bude-objektivni, mogu da se pohvalim da sam često bio advokat druge strane, čime se ti možeš pohvaliti? Brisanjem linkova ka srpskohrvatskoj wikipediji iz Nedavnih promjena?
  5. Imam jako jako veliko objektivne zamerke na (ne)kvalitet administratora hrvatske koji samo znaju da blokiraju, a to zna i moja baba. A i tu blokiraju IP adrese nakon samo jednog vandalizma, dugo, dugo, nakon što je vandal otišao. Nemaju pojma o autorskim pravima, nemaju pojma šta je poštena uporaba (primer http://hr.wikipedia.org/wiki/Datoteka:Jasna_Malec_Utrobicic_n.jpg)... Neki misle da medijawiki softver koristi hrvatski pravopis. Da ne pričamo da se neki administratori prave da ne bi razumeli ovo što ja govorim.

Prijatan dan. --BokicaK (razgovor) 04:13, 21 april-травањ 2013 (CEST)

Odavno nisam gledao hr wiki, tako da me je ono što sam danas vidio šokiralo !?
Pa zar ste Vi pobogu protjerali sve koji znaju pisati ili prevodili tekstove ?? Vaši tekstovi tjedna imaju 15.000 - 25.000 bajtova. Čak niti o hrvatskim tematikama niste u stanju napisati kvalitetan tekst. Turizam u Hrvatskoj Vam ima 24.000 bajtova, Dioklecijanova palača 16.000. Jadno.
Još jedan primjer o uništavajućoj snazi jednoumlja...--Rjecina2 (razgovor) 13:14, 24 april-травањ 2013 (CEST)

Blok Deana72 na hr.wikipediji uredi

Odgovoriti ću ti ovdje, pošto si mi neopravdano blokirao račun na hr.wiki. Hajde još jednom pročitaj, ali bez vlastitih projekcija, što sam napisao. Ovo tvoje tumačenje znači da bih ja vrijeđao i doprinose na srpskohrvatskoj wikipediji koji su slične kvalitete. Ne mogu si zamisliti da bi netko uopće mogao interpretirati moju [rečenicu napisanu u Kafiću] kao uvredu; grubo si prekršio princip pretpostavljanja dobre namjere. Tebe bi trebalo kazniti, jer ti si prvi koji krši pravila Wikipedije.

Povrh svega, nisi ni imao hrabrosti napisati mi na SZR da si me blokirao niti to označiti kartonom. Htio si da "prođe ispod radara". Kukavički, ali i razumljivo od strane disfunkcionalne ličnosti. (Ispričavam se unaprijed korisnicima ovog projekta na tako neortodoksnom načinu komunikacije sa suradnikom drugog projekta, ali nenormalna situacija zahtjeva nenormalne poteze.)--Dean72 (razgovor) 23:46, 26 mart-ожујак 2015 (CET)