Razgovor o Wikipediji:Istaknuti članci/Kandidati

Možda bismo mogli usporiti malo kandidovanje novih članaka. Može da se desi da ubuduće naiđemo na prepreke kao što su povređena nečija osećanja ako ne prođe nečiji kandidat. A da se umesto toga pozabavimo postojećim izabranim, da ih doradimo i možda izbacimo neke. Pa makar cirkularno kasnije reprezentovali već izabrane jer ne bismo imali dovoljno šta da prikažemo na glavnoj stranici kao "izabrani za određeni mesec/nedelju". Šta drugi misle? --Biblbroks (razgovor) 15:12, 25 jul-српањ 2015 (CEST)

Previše neobičnih hipoteza. Kada naiđemo na takve probleme, onda ih ima smisla riješavati. Dotad, nema razloga ne nastaviti dalje ako je sve OK.--Seiya (razgovor) 15:22, 25 jul-српањ 2015 (CEST)
Takvi problemi nisu neobični da se dese i dešavaju se na većim projektima, pa sam mislio preduprediti ih. --Biblbroks (razgovor) 15:51, 25 jul-српањ 2015 (CEST)
Ja sam ovdje bliži Seiyji. Mi smo tek ove godine uveli ovaj ritam i zasad je uredu. Koliko sam ja informiran, mi imamo u rezervi kvalitetnih članaka koji već sada zadovoljavaju kriteriju za barem 3-4 mjeseca (a koji nisu dosad predlagani) tako da... ne vidim problem. U tom će periodu zasigurno nastajati i novi kvalitetni članci tako da ne vidim zašto bismo tako rano mijenjali ovaj sustav --Biljezim se sa štovanjem,Poe 11:00, 26 jul-српањ 2015 (CEST)
Nazad na projektnu stranicu "Istaknuti članci/Kandidati".