Wikipedija:Zahtjevi za dodjelu birokratskog statusa – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
→‎Protiv 2: Odgovori
Sadko (razgovor | doprinos)
Red 68:
 
:@[[Korisnik:Igor Windsor|Igor Windsor]]: A o ovome ti govorim... mislim, da si mi ti dao glas protiv, da mi ga je dao Orijentolog (a on vjerojatno i hoće, kvisling), Ripper, Vitek... al' ovo nema smisla. Ja ne znam ni što je ovo: "pseudointelektualno-građanistički upakovanih srbofobičnih istupa i stanovišta". A ovo se dešava samo zato što može izgrati pravila tako da promijeni rezolucije na 20 slika i to upakira pod kriterije. Mislim, zar ti ne djeluje to otužno? :/ -- [[Korisnik:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">E.A.</font>]][[Razgovor sa korisnikom:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">Poe</font>]] 18:19, 13 decembar 2022 (CET)
::Priprost u ophođenju sa sve emotikonima, tačno tako. Sve je precizno rečeno u ranijim porukama i odnosi se na ponašanje korisnika, zloupotrebe i skrivanje iza pozicije, što se prećutno aminuje.
::Otužno je jedino što izigravate sopstvena pravila odnosno sada ih želite promjeniti kako bi pogodavala za neke dalje poduhvate, dok se iskusni urednici koji daju adekvatne i precizne kritike pokušavaju gurnuti u stranu. Wikipedijanski ekvivalent burazerske ekonomije. Malo nas je ali smo... Dodati po želji.
::Kakav je to projekat koji ne poštuje sopstvena pravila ili kuka o istima? Gdje si bio godinama prije? Šuplja i površna priča, uskoro i upotpunjena.
::Sve i da dobijem ban, ne marim previše, birate za birokrata i ima vam administratoska prava čovjek koji ratuje izmjenama kao da je u Hersonu i kontinuirano izigrava pravila, tako nevješto i ubogo. Rezultat? Izvoli birokrataska prava, lafe, naš si. A ovom "velikosrpskom nacionalisti" ćemo poništiti glas - jer mi se pitamo, tak' nam se može. Zbilja zabavno momčadi, mada više tragikomično. [[Korisnik:Sadko|Sadko]] ([[Razgovor sa korisnikom:Sadko|razgovor]]) 18:46, 13 decembar 2022 (CET)
 
=== Uzdržani ===