Axl Rose – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
m Vraćene izmjene 93.87.146.167 (razgovor) na posljednju izmjenu korisnika Kolega2357
Red 34:
 
== Glazbeni početci i G N’ R ==
Sa 17 god. Axl je već imao podeblji dosje u [[Policija|policiji]], i jednom je njegov socijalni službenik išao da mu prekine uvjetnu kaznu i stavi ga u zatvor, no Axl je tada sa 17 god., pobjegaopobegao sa samo 20$ i jointom u džepu. PobjegaoPobegao je i došao je u (Grayhound -ime autoprijevoznika)
[[Los Angeles]] [[1982]]. g. s ciljem da istraži [[rock and Roll|rock]] scenu i postigne nešto u životu, cilj mu se i ostvario. Godine 1987. kada su novopečena grupa Guns N’ Roses od tada 5 nepoznatih, a danas 5 najpoznatijih osoba sastavljeni u tu supergrupu da rasturaju svijetom izdali ''Appetite for Destruction'', album.
 
Axl Rose, [[Slash]], [[Duff McKagan]], Izzy te Steven Adler, su od [[1985]]. do [[1990]]. g. bili sastav koji je živioživeo onim stilom koji su svima prodavali, a bio je to still [[rock and Roll|rocka]] "Živi brzo i dobro i umri mlad i slavan."
No, nakon te duge stanke od godine i polpo dana, između polovice [[1989]]. g. i kraja 1990 g. Axl Rose se izgubio, a onda početkom [[1991]]. god. se vratio, ali više ne onako živi brzo, umri mlad, sada se Axl usredotočio, da nije dosta poharati svijetsvet svojim glazbenimmuzickom umijećemumecem, nego da i ostavi nešto tom svijetusvetu glazbe koji je toliko voliovoleo.
 
Tako je počeo odrađivati i po 100 koncerata u godini, svaki koncert je činio sve spektakularnijim. I htiohteo je sve najbolje, bolje od drugih rock skupinagrupa, htiohteo je biti najveći i najbolji, nikad, ma koliko god koncert bio dobar, nije bio potpuno zadovoljan, uvijek je težio nečem većem, jačem i boljem. Patio je od toga da bude naj.
Mnogi misle da je to i razlog raspada Gunsa, jer drugi su htjeli čisti rock, koncerte kao i prije i ništa ne mjenjati, ali Axl je htiohteo sve više i više, čak je zahtijevao ogromnu stanku između albuma, a drugi nisu htjelihteli čekati.<!--/Vjerodostojan izvor? Esej./-->
 
Stoga su se GN’R napokon i raspali.
Axl Rose, bad boy glazbenih voda, istetovirani lik, pun nakita, i ludih frizura, sklon nasilju, ali uz sve to i s nevjerojatnimneverovatnim glasovnim sposobnostima te svojim izgledom koji ga je činio popularnijim od drugih rock velikana, koji nisu bili toliko fizički privlačni.
 
Danas kada su Gunsi, i to oni stari Gunsi, davna prošlost Axl Rose se u svim svjetskimsvetskim glazbenimmuzickim vodama vodi kao čovjek koji je bio ispred svojeg vremena, čovjek koji je htiohteo i mogao učiniti glazbumuziku boljom nego što jejeste, misleći naravno na [[rock n roll]], ali to nije uspiouspeo, jer je imao jedan neuspjehneuspeh, a to je da njegov bend bude uz njega kad mu to najviše treba, a to se nije dogodilo [[1993]]. g. i zato su se Gunsi raspali, što je razlog zbog čega većina, na neki način osuđuje ex članove Gunsa.<!--/Vjerodostojan izvor? Esej./-->
 
== Chinese Democracy ==