Razgovor s korisnikom:Igor Windsor/Arhiva 3 – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
m Vraćene izmjene 212.200.65.227 (razgovor) na posljednju izmjenu korisnika PANONIAN
→‎Agatha Christie: nova sekcija
Red 1.309:
 
:To su faktičke granice Srbije krajem novembra 1918, a ne hipotetičke. Proces stvaranja Jugoslavije je tekao na način da su se prvo Crna Gora i Vojvodina priključile Srbiji, a potom se takva proširena Srbija 1. decembra ujedinila sa Državom SHS u novo Kraljevstvo SHS. Država SHS se ujedinila isključivo sa Srbijom (u čijem su sastavu bile Crna Gora i Vojvodina), a ne sa Srbijom, Crnom Gorom i Vojvodinom. Što se tiče međunarodnog priznanja, ni Država SHS nije bila međunarodno priznata pa je postojala, a ni Kraljevstvo SHS (Jugoslavija) nije bilo međunarodno priznato sve do jeseni 1919. [[Korisnik:PANONIAN|PANONIAN]] ([[Razgovor sa korisnikom:PANONIAN|razgovor]]) 10:58, 16 студени-novembar 2014 (CET)
 
== Agatha Christie ==
 
Molim vas da ne stavljate link na svoj sajt u članke. Wikipedija nije mesto za reklamiranje internetskih portala. --Igor Windsor (razgovor) 10:36, 25 студени-novembar 2014 (CET)
 
Poštovani Igore,
U pravu ste da Wikipedija nije mesto za reklamiranje internetskih portala. Ali, ovim putem se ne reklamira portal, već se daje kompletnija slika o autoru - u ovom slučaju Agata Kristi. Sve misli koje su trenutno na sajtu samo mogu pomoći da bolje shvatimo veličinu autora. Takođe, pre stavljanja linka, pokušao sam da upišem misli Agathe Christie u wikicitate, ali dobijam informaciju da je stranica wikicitati izbrisana.
Uostalom, da li bi ovaj link smetao da sam izabrao neko drugo korisničko ime tako da niste upoznati ko je autor portala?
Ali, potpuno ste u pravu da je možda pogrešno to što sam pored imena autora dao i ime sajta. To jeste na neki način reklama i to nije dobro. Možda bi najbolje rešenje bilo da dok se ne oformi stranica wikicitata za Agatu Kristi, naslov linka bude npr: Misli Agathe Christie bez ikakvog navođenja imena sajta.
Jer, ipak bez citata, ova stranica nije kompletna....od toliko knjiga koje su nabrojane i krimi priča da na stranici o njoj nema nijedne misli neće pomoći pomoći ni snazi stranice ni boljem razumevanju autora.
Nazad na stranicu korisnika "Igor Windsor/Arhiva 3".