Razgovor o Wikipediji:Administratori/Pravila za izbor administratora/Prijedlog/Arhiva – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Red 26:
::::Razumeo sam, a verujem i ostali korisnici, da si ti u najboljoj nameri dao predlog koji je, naravno, moguće i odbaciti ali i odložiti njegovo usvajanje. Kao što znaš imao si moju podršku na svim kandidaturama na kojima sam se izjašnjavao. Naravno da je razumljiv scenario koji je osnov tvog predloga. Ipak, nije suština u tome da je potrebno da se pre usvajanja ovog pravila treba dogovoriti o drugim pravilima. Iako nisam previše aktivan korisnik ovog projekta, u najboljoj nameri ću napisati svoje mišljenje svestan da ono, naravno, nema težinu kakvu ima mišljenje onih zahvaljujući kojima ovaj projekat postoji i unapređuje se.
::::Moja logika je krajnje jednostavna. '''Ukoliko ovaj projekat opstaje i još se i razvija i povećava broj korisnika, ništa ne treba menjati.''' Ako projekat bude ugrožen, to je onda druga stvar. Stoga predlažem da se ništa ne dira i da se usvajanje bilo kakvih pravila stavi na led. Ne da se odbaci, već samo da se stavi na led. Dok se okolnosti ne promene. --[[Korisnik:Antidiskriminator|Antidiskriminator]] 20:46, 9 april-травањ 2011 (CEST)
:::::Pa moze se i dogovoriti i staviti na led, pa aktivirati pri potrebi. Ali me je [http://sh.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia%3AAdministratori%2FArhiva_zahteva_za_ovla%C5%A1%C4%87enja_1&action=historysubmit&diff=718371&oldid=713786 ovo] a prije toga i Rjecinina opaska skoro natjeralo da napravim ovaj prijedlog. --[[User:WizardOfOz|<font face="Monotype corsiva" size="4" style="color:#000000;color:blue"><i>WizardOfOz</i></font>]] <sup><span style="font-family:Italic;color:blue">[[user_talk:WizardOfOz|talk]]</span></sup> 21:09, 9 april-травањ 2011 (CEST)
Nazad na projektnu stranicu "Administratori/Pravila za izbor administratora/Prijedlog/Arhiva".