Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Red 724:
Ciao Duma, evo ja sam konačno gotov s [https://hr.wikipedia.org/wiki/Denisovski_%C4%8Dovjek denisovskim čovjekom]. Pošto si načela australopiteke, ja sam se odlučio baciti na [https://hr.wikipedia.org/wiki/Suradnik:Dean72/radovi Australopithecusa afarensisa], pa da i njih očistimo. Nakon što završimo vrste australopiteka i paranthropusa (ima ih šest - sedam, ali su kratki), ja se bacam na opže članke o evoluciji čovjeka. Ti si rekla da bi uzela migracije, ja ću krenuti na [https://en.wikipedia.org/wiki/Human_evolutionary_genetics ovo]. LP.--[[Korisnik:Dean72|Dean72]] ([[Razgovor sa korisnikom:Dean72|razgovor]]) 22:41, 2 jul-српањ 2014 (CEST)
:Hvala ti na objašnjenju (...ali to sam već znao :). Za sada ću ipak staviti u standby evolucijsku genetiku dok ne riješimo sve vrste ''Australopithecusa'' ;) LP.--[[Korisnik:Dean72|Dean72]] ([[Razgovor sa korisnikom:Dean72|razgovor]]) 01:08, 5 jul-српањ 2014 (CEST)
 
Ciao Duma, jučer sam primijetio jednu grešku koja nam se vuče kroz brdo članaka. Engleski pojam ''Type specimen'' se ne prevodi doslovno "tipični primjerak" kao što smo mi prevodili. Postoji stručni termin "nomenklaturalni tip", kojeg sam pronašao na nekim skriptama Zagrebačkog sveučilišta. Ja sam na hr.wiki nastojao ispraviti ovu grešku, pa ako želiš, ispravi je i ovdje. Vidjet ćeš da ima brdo članaka, pogotovo o dinosaurima gdje se vuče ova greška. LP.--[[Korisnik:Dean72|Dean72]] ([[Razgovor sa korisnikom:Dean72|razgovor]]) 00:41, 6 jul-српањ 2014 (CEST)
 
== Muzej ==