Rosie O'Donnell – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
m rekategorizacija using AWB
Kolega2357 (razgovor | doprinos)
m robot kozmetičke promjene
Red 118:
O'Donnell je veoma glasna u kritikama [[Bushova administracija|Buchove administracije]] i [[rat u Iraku|rata u Iraku]]. U emisiji 1. maja, 2007. O'Donnell je pomenula da je povećan broj prestupnika koji su u američkoj vojsci. Dalje u razgovoru sa republikanskom simpatizerkom Elisabeth Hasselbeck, O'Donnell je rekla da voli vojsku i da želi da se vrate kući.
 
U emisiji emitovanoj 17. maja, O'Donnell je postavila pitanje: "655.000 ubijenih iračkih civila. Ko su [[teroristi]]?" i nastavila je: "Kada bi ti bila u Iraku i druga zemlja, SAD, najbogatija na svetu, napadne tvoju zemlju i ubije 655.000 tvojih građana, kako bi nas ti zvala?" <ref name=us>[http://today.msnbc.msn.com/id/18739523/ title= 'Scarborough Country' for May 17 2007 ]</ref>. U narednoj emisiji rasprava između O'Donnell i [[Elisabeth Hasselbeck]] se nastavila na temu okupacije Iraka od strane američke vojske.
 
Posle ove rasprave Rosie je odlučila da prekine ugovor ranije i napustila je emisiju uz odobrenje [[ABC (TV)|ABC]]-a. ABC je saopštio da su ove rasprave dovele do rekordne gledanosti emisije.