Una maid en Manhattan – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Kolega2357 (razgovor | doprinos)
m Bot: dodato Authority control 2
Red 38:
 
Devojka tada odlučuje da emigrira na sever, za dobro svog sina, koji joj predlaže da se uda za Viktora i tako obezbedi papire za legalni dolazak u SAD. Ona prihvata, nadajući se da će formalno venčanje učiniti da se ljubavna priča koja joj je podarila dete nastavi.
Majka i sin stižu u Los Anheles, ali ona ubrzo shvata da se Viktor nikada neće promeniti i posle burne rasprave sa njim odlazi na MenhetenMenhetn, gde joj Belinda, drugarica iz detinjstva, nudi pomoć. Zahvaljujući njoj, Marisa dobija posao sobarice u jednom od najluksuznijih njujorških hotela.
Belinda postaje Marisina porodica, a tu je i Letisija, koja je takođe zaposlena u hotelu, ali i Tanja, simpatična afro-amerikanka koja pridošlicu prihvata kao mlađu sestru. Napor i trud čine da Marisa brzo zadobije poverenje i poštovanje hotelskog menadžera Amadora, neprekidno stvarajući sebi mogućnosti za napredovanje. Jednog dana, zahvaljujući Lalovom nestašluku, lepa sobarica upoznaje Kristobala Parkera Salasa, zgodnog i vrednog mladića koji je ubeđen da je ona gost hotela, a ne obična radnica. Šarmantni bogataš se beznadežno zaljubljuje u nju, a ona prema njemu oseća ono što nikada do tada nije osetila i svesna je da će izgubiti glavu za njim.
 
Red 44:
Kristobalu je čitav skandal poslužio da otvori oči i suoči se sa realnošću, na koju nikada ranije nije obraćao pažnju. Znajući da mu je otac, koji je politički angažovan, bolestan, Kristobal odlučuje da se i sam okuša u svetu politike. Isto tako, on shvata da Marisu voli svim srcem, uprkos tome što su razdvojeni. Ipak, sudbina će ih ponovo spojiti, i to opet zahvaljujući Lalu – Marisa, koja se zaposlila u drugom hotelu, sreće Kristobala koji tamo drži konferenciju. Ponovo se aktiviraju leptirići u stomaku, iako je Marisa tada već upoznala Franka Varelu, vrednog mladića koji pokušava da je osvoji. Tu je i Viktor, koji se vraća u njen život i želi da osnuje porodicu sa njom i sinom. Međutim, sobarici je jasno da ne može da voli nikoga osim Martina.
 
Sve se menja kada Marisa biva poslata u zatvor, zahvaljujući beskrupuloznoj Sari i njenim lažima. Tamo provodi neko vreme, ali Kristobal na kraju uspeva da dokaže njenu nevinost. Ipak, među njima ništa nije kao ranije – on u jednom momentu nije verovao u nju, zbog čega njoj treba mnogo vremena da mu oprosti sumnju. Po izlasku iz zatvora, devojka se angažuje u pomaganju ženama koje su žrtve najrazličitijih vrsta diskriminacije – od polne, preko rasne, pa do religijske. Osniva firmu u kojoj zapošljava potlačene i zlostavljane žene i koja će joj pomoći da dostigne uspeh o kome je sanjala. Kada se čini da sve polako dolazi na svoje mesto, te da će Marisa konačno moći da oprosti Kristobalu, sile zla kucaju na vrata… Postavlja se pitanje hoće li snaga ljubavi pomoći mladom paru da prebrodi sve prepreke, ili će rat za sreću i blagostanje biti zauvek izgubljen…
 
== Uloge ==