Wikipedija:Pijaca – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Red 183:
 
:Hmmm... čini se kako je sindrom hrvatske Wikipedije došao i do Bosne :/ Žalosno :/ --[[Korisnik:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">E.A.</font>]][[Razgovor sa korisnikom:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">Poe</font>]] 11:16, 21 rujan-септембар 2018 (CEST)
 
== Покушај покретања старе дискусије... ==
 
Размишљао сам доста о овоме и схватио да вероватно не би било лоше, као што поједине колеге беше и предложише, да се сумира шта је се све неопходно, шта би било добро као додатна опција, а који су могући проблеми за омогућавање "ћирилице на овој википедији". Наравно, то сигурно подразумева да се дефинише и шта се мисли под "ћирилицом на овој википедији". Као што су такође неке колеге натукнуле. Мени је тренутно залогај превелик да проценим шта је све хитно а шта и колико битно што се овог пројекта тиче "ћирилице на сх википедији", па би био користан бар још један пар очију да погледа претходно разговарано и предлагано. Паметно би такође било да буде и свежији од мог пара очију. Ја сам управо због несвхатања шта је добро да се прво уради а онда и како то да се уради одложио решавање овога на неодређено. Остављам колегама да прочитају стару дискусију (ко жели), да се и у њима још једном крчка та "загонетка" шта-како-када, па онда да по могућству оставе неки коментар или предлог. Линк за стару дисусију је [[Wikipedia:Pijaca-Пијаца/Омогућавање ћирилице|овде]] а где мислим да било добро и да наставимо дискусију која би овако надам се била и централизованија, видљивија и структурисанија - као што такође предложише поједине колеге... а био је ту иначе сијасет корисних предлога, само ваљало би их "крчкати" IMHO како би се искристалисала "есенција".
Угодно крчкање желим. --[[user:biblbroks|biblbroks]] ([[User talk:Biblbroks|разговор]]) 12:56, 25 rujan-септембар 2018 (CEST)