Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Red 91:
 
Skoro sve te slike, vlasništvo su 1 kolekcionara, Stjepana Pohižeka. Pitaću njega za dozvolu. - [[Korisnik:Ante Vranković|Ante Vranković]] ([[Razgovor sa korisnikom:Ante Vranković|razgovor]]) 14:37, 18 juni 2018 (CEST)
 
:Tako je, u publikacijama i kritikama. Dodavanje slika u članak o godišnjim dobima ne spada ni pod jedno, ni pod drugo i mislim da tu pravno ne bi dobro prošli :/ Uostalom, ako i jest tako, te slike nisu u javnom vlasništvu, nego eventualno pod poštenom upotrebom, a za to ne postoji osnova, odnosno - postoje slobodne slike i onda ne postoji razlog zašto bi te slike bile tu. Daj mi, molim te, saznaj od koga možeš dobiti dozvolu pa da ostale mogu pobrisati :)
:Jesi siguran da tu ne vrijede autorska prava autora? Mislim, autorsko pravo polaže autor, a ne vlasnik... Picassove slike u privatnom vlasništvu, kao i one u javnom vlasništvu muzeja, također su zaštićene --[[Korisnik:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">E.A.</font>]][[Razgovor sa korisnikom:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">Poe</font>]] 14:56, 18 juni 2018 (CEST)