Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Red 616:
 
Baš mi je drago te čuti. Kako sam? U gužvi, stalno u gužvi. Znaš i sam, postao sam privatnik i radim sam, bez kolega. Nemam vremena za ništa, čak sam neko vrijeme mislio nastaviti doprinos na Wiki, ali skužio sam da je to sad naučna fantastika. Možda kad se okolnosti budu promijenile... Pozdrav od mene tebi i svoj ekipi sa sh.wiki, samo tako nastavite! --[[Korisnik:Wolmar|Wolmar]] ([[Razgovor sa korisnikom:Wolmar|razgovor]]) 14:34, 9 april 2018 (CEST)
 
== Prijave vandalizama ==
 
Conquistadore, evo jednog konstruktivnog predloga za unapređenje SH vikipedije:
Srpska Vikipedija je krajem prošle godine uvela sr.wikipedia.org/sr-el/Википедија:Пријаве_вандализама kao stranicu na kojoj treba ubuduće prijavljivati očigledne IP i korisničke vandalizme umesto na Administratorskoj tabli. Naglasak je na '''očiglednim''', jer se tako rasterećuje administratorska tabla za ozbiljne slučaje, poput čarapara i dugoročnih vandala. Upute za administratore su na sr.wikipedia.org/sr-el/Википедија:Пријаве_вандализама/Упутства_за_администраторе .
Okači ovo i na pijacu s'obzirom da je ona trenutno zaključana. --[[Posebno:Doprinosi/176.104.110.11|176.104.110.11]] 11:46, 18 april 2018 (CEST)