1 protiv 100 – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Kolega2357 (razgovor | doprinos)
m robot kozmetičke promjene
→‎Džokeri: Preskok plus je davao na korištenje još jedan preskok.
 
Red 35:
 
== Džokeri ==
Igra sadrži dva [[Džoker|džokera]]: '''"preskoči"''' i '''"dvostruko"'''. Njih može koristiti samo glavni natjecatelj, dok natjecatelji s galerije moraju odgovarati na sva pitanja u zadanom vremenu od 6 sekundi. Nakon što je pobijedio 80% natjecatelja s galerije, igrač može kao temu dobiti "preskok plus". To mu daje pitanje na kojem može iskoristiti džoker "dvostruko", ali ne i "preskok", a ako točno odgovori, dobija "preskok plus" kao četvrti preskok.
 
=== "Preskoči" ===
Red 42:
=== "Dvostruko" ===
"Dvostruko" je džoker kojeg igrač može iskoristiti ako je potpuno siguran da zna odgovor. Tim džokerom osvojeni se iznos može udvostručiti. Ako svi natjecatelji s galerije odgovore točno pa glavni natjecatelj ne dobiva ništa, ni ovaj džoker mu neće pomoći da nešto dobije.
 
=== "Preskok plus" ===
Postoji i treći džoker "preskok plus", koji glavni natjecatelj smije koristiti samo nakon što je pobijedio 80% natjecatelja s galerije.
 
Taj džoker može se igrati tri puta, a igrač može kao temu dobiti "preskok plus". To mu daje pitanje na kojem može iskoristiti džoker "dvostruko", ali ne i "preskok plus", a ako točno odgovori, dobija još jedan "preskok plus".
 
[[Kategorija:Hrvatske TV-emisije]]