Okučani – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
m Vraćene izmene korisnika 93.159.82.20 na poslednju izmenu korisnika Ptbotgourou
Red 18:
 
== Stanovništvo ==
U Okučane je namjerno ili nenamjerno zalutao Veliki Aca(Aleksandar)Vidaković.Danas je on veliki Hrvat,a došao iz neke Sonte iz druge države.Bratić mu se zove Srđan.I to je neki veliki Hrvat.Takvi danas nama kroje sudbinu u Okučanima.Veliki Aca je na početku rata nosio vojne kape sa petokrakom ili čak i nekim drugim znakovljem(zna se kojim),a danas se busa u prsa i krade Okučane i njihovu sirotinju.ŽIVJELA HRVATSKA PRAVDA!!!!
 
== Uprava ==
 
Linija 31 ⟶ 29:
 
== Slavni ljudi ==
SLAVKO KUTLIĆ,LAŽNI POLICAJAC,NAJVEĆI OKUČANSKI LAŽOV I LOPOV,PRESRETAČ CIVILNIH VOZILA.ČUVAJTE GA SE,ON NAPLAĆUJE KAZNE NA POTEZU OD STARE GRADIŠKE DO OKUČANA.INAČE,DESNA RUKA SRBINU ACI.
 
== Spomenici i znamenitosti ==
== Obrazovanje ==
ANKA NIMFOMANKA-KRATKA SUKNJICA,MINICA ZA SVAKU PRILIKU.
 
== Kultura ==
KUD Tkanica, relativno slab kulturni program, na početku djelovanja brojao puno više članova nego danas,
Nakon bolesti najvećeg radnika i sponzora Tkanice gosp.Ivice Ćorkovića,najveća lajavica okučanskog kraja ZRINKA-GUZARA pokušava sve zasluge za rad prisvojiti sebi.Sjeti se,Zrinka Banja Luke i tvoje tjelesne struke!!!Nastavi sa isprobanim metodama i ovdje!
 
== Sport ==
Okučani su malo mjesto sa mnogobrojnim sportasima.Djeca i odrasli u Okučanima bave se svim vrstama sporta, košarka,odbojka,rukomet,stolni tenis,nogomet itd...
Na našu veliku žalost,ACA VELIČANSTVENI uništi nam nogomet i nogometaše u Okučanima.Manipulira sa novcima,radi nepošteno,potplaćuje nogometne sudce,prodaje i kupuje utakmice radi nesportski,a savjetnici su mu najveći lopovi poput SLAVKA KUTLIĆA-LAŽNOG POLICAJCA i DIZELAŠA JOSIPA LIPOVCA-bolesnika,ovisnika,paničara koji mu vire iz guznog crijeva.Od našeg sporta u Okučanima nema više ništa.Možda nogomet spasi "MILKA-ČOKOLADA".
Najpoznatiji i najbolji sportaš je...
Postojao je ženski košarkaški klub 5 godina.Klub je postigao odlične rezultate,odigralo se mnogo prijateljskih,službenih i međunarodnih utakmica.Četiri puta bili su prvaci općine i četiri puta drugi na županiji,a u Streetballu bili su prvaci grada Gradiške i državni prvaci te prvaci u Okučanima na tom natjecanju...
 
== Vanjske poveznice ==