Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Red 74:
 
:Ovde ima puno grešaka,kao prvo piše ime nekog pisca ja uđem nema ništa,počnem da pravim članak i kad napravim već ima drugi.To je sve greška u imenima,neko piše pogrešna imena. --[[Korisnik:Vojvoda Živojin Mišić|<span style="color: orange;">Vojvoda Živojin Mišić</span>]][[Image: Nuvola apps kopete.png |20px]] [[Razgovor sa korisnikom:Vojvoda Živojin Mišić|<span style="color: #FF9900;">razgovorstranica</span>]] 0:00, 26. april 2016. (CEST)
 
==Blok==
 
S obzirom na činjenicu da si upozoran da nešto ne radiš, a ti si u procesu bio em bezobrazan, em si se oglušio o zabranu, dobio si edukativni blok od 24 sata kao prvo ozbiljnije upozorenje da s takvom praksom prestaneš. Nakon 24 sata, slobodan si nastaviti uređivati i pisati vlastite članke te sređivati kupus kojeg si dosad uradio. Ukoliko se nanovo oglušiš o zabranu, bit ćeš blokiran na 3 dana i svi će članci koje si na taj način prenio biti pobrisani. Blok će se sa svakim daljnjim kršenjem povećavati, međutim toplo se nadam da do toga neće doći.
 
Uz to, upozoravam te i na alarmantnu razinu bahatosti u tvojim komentarima i replikama, kako meni tako i drugim korisnicima, pri čemu mislim na tvoje "opominjanje" novih kolega na njihovim korisničkim stranicama. Radi se o drugom prijestupu kojeg inače ne bih tolerirao, ali da ne kumuliram incidente, sada ću te samo upozoriti i zamoliti da prekineš s tom praksom, jer ti nisi zadužen za te poslove ovdje. Lijep pozdrav, u nadi da će suradnja bit bolja --[[Korisnik:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">Biljezim se sa štovanjem</font>]][[Razgovor sa korisnikom:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">,Poe</font>]] 00:38, 28 april 2016 (CEST)