Razgovor:Enigmatika (tupljenje i oštrenje) – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Ero (razgovor | doprinos)
Nema sažetka izmjene
Red 1:
Relativno sam nov na Vikipediji, pa nisam dovoljno vešt da se uklučim u diskusiju po ovom pitanju, a nisam ni upoznat sa svim pravilima vođenja i uključivanja u diskusuju, pa mi nemojte zamjeriti ako nešto promašim.
 
Vidim da se postavlja pitanje relevantnosti. Pitanje je sasvim normalno za nekoga ko ne prati ovu oblast. Ipak, svi koji i površno prate enigmatiku ovog dijela Evrope, složiće se da je Enigmatika TIO najznačajnije internet-mjesto za informisanje enigmata (mnogo značajnije od zvaničnih sajtova Enigmatskog saveza Srbije ili Zagonetačkog saveza Hrvatske). Više od broja posetilaca (svakodnevno 250-450 različitih čitalaca) važniji je "sastav" posetilaca. Ovaj blog svakodnevno prate svi (apsolutno svi) urednici enigmatskih listova, ali i nekadašnji urednici enigmatskih listova koji danas žive širom svijeta. Blog je do sada najmanje 30 puta citiran u enigmatskim listovima. Takođe, sasvim sam siguran da svi enigmati iz ovog dijela Evrope dijele mišljenje da je ovo relevantan blog, značajan za enigmatiku Srbije, ali i svih okolnih zemalja. (napomena: ukupno je 60-tak zemalja odakle dolaze posetioci)
 
Sadržaj bi prebacio u članak ''[[Slavko Bovan]]''. --[[Korisnik:Orijentolog|Orijentolog]] ([[Razgovor sa korisnikom:Orijentolog|razgovor]]) 01:04, 16 decembar-просинац 2013 (CET)
 
Nazad na stranicu "Enigmatika (tupljenje i oštrenje)".