Natalia Sánchez

Natalija Sančez Molina (šp. Natalia Sánchez Molina) je španska glumica i pevačica, poznata po ulozi Marije Terese "Tete" Kapdevila u seriji Seranovi i kao članica grupe Santa Husta Klan. Rođena je 27. marta 1990. godine u Sevilji, u španskoj oblasti Andaluzija.

Natalija Sančez
Biografske informacije
RođenjeNatalija Sančez Molina
27. mart 1990.
Sevilja

Biografija uredi

Glumica uredi

Svoje debi ostvarila je 2001. godine u filmu Klara i Elena. Pre nego što je dobila ulogu Tete u seriji Seranovi, imala je manje uloge u serijama Compañeros i Periodistas, 2002. godine. Ipak, postala je jedna od najpoznatijih mladih glumica u Španiji ulogom u seriji Seranovi, 2003. godine. Igrajući tinejdžerku Mariju Teresu Kapdevila, koju svi zovu Tete, glumila je uz neka od najpoznatijih glumačkih imena Španije, kao što su Antonio Resines, Belen Rueda i Hesus Bonilja. Tokom svoje karijere, snimila je filmove Hipnos (2004), Los Recuerdos de Alicia (2005), Los Aires Difíciles (2006) i Los Totewackers (2007), mada su to uglavnom bile manje uloge.

Pevačica uredi

Tokom snimanja serije Seranovi, 2005. godine je nastala grupa Santa Husta Klan, skraćeno SHK. Članovi grupe su postali Natalija Sančez, Viktor Elijas, Adrijan Rodrigez i Andres de la Kruz. Snimili su dva albuma, A Toda Mecha (2005) i DPM (2006). Singlovi sa prvog albuma bili su "A Toda Mecha" i "De 1 Al 10", a sa drugog "Con Angelina Jolie Se Me Va La Olla". Oba diska su postigla platinast tiraž u Španiji, a svi koncerti bili su im rasprodati. Pesme koje Natalija sama peva su "Soy La Cana" i "Pienso En Ti" sa prvog albuma, kao i "Entre Munecas" i "Besame" sa drugog.

Trenutno, budućnost grupe je neizvesna. Naime, Viktor Elijas je osnovao novu grupu, The Folks. Takođe, postoje glasine da će Adrijan Rodrigez snimiti svoj solo album, i da to sve stavlja tačku na Santa Husta Klan.

Ipak, po najnovijim vestima, izgleda da grupa Santa Husta Klan planira da izda novi album, a da je Viktor snimio sa grupom The Folks samo tri pesme da bi im pomogao da postanu popularniji.

Karijera uredi

Gluma uredi

Spoljašnje veze uredi