Morgan Brody

(Preusmjereno sa stranice Morgan Brodi)

Morgan Brody je izmišljeni lik forenzičarke koji je bio jedan od glavnih likova u završnim sezonama TV-serije CSI: Crime Scene Investigation. Tumačila ju je Elisabeth Harnois.

Morgan Brody
lik iz CSI: Crime Scene Investigation
Prvo pojavljivanje"Cello and Goodbye"
Zadnje pojavljivanje"Immortality"
Tumač/ica ulogeElisabeth Harnois
PrebivališteLos Angeles
Las Vegas
Informacije
Zanimanjekriminalist
Rođenje
Smrt
Trajanje2011-2015
Sezone11, 12, 13, 14, 15
Ostala pojavljivanjaImmortality

Morgan Brody se rodila u Las Vegasu kao kćer forenzičara Conrada Ecklieja, koji će kasnije postati podšerif Okruga Clark. Majka joj se razvela od oca i otišla živjeti u Los Angeles, gdje se preudala. Brody je tamo odrasla, preuzevši prezime od očuha te je imala malo veze sa Eckliejem. Usprkos toga je i sama postala forenzičarka, specijaliziravši se za otiske prstiju i dobivši posao u Kriminalističkoj laboratoriji Los Angelesa.

U seriji se pojavljuje kao sporedni lik u 11. sezoni, kada svojim kolegama iz Las Vegasa pomaže u hvatanju serijskog ubice Natea Haskella. Kao redovni lik se pojavljuje na početku 12. sezone kada od oca traži da joj da posao u Las Vegasu, s obzirom da je u Los Angelesu otpuštena zbog kontroverznog završetka afere oko Haskella. Brody je posebno bliska sa Catherine Willows koja ju je čuvala u najranijem djetinjstvu, a potom se sprijatelji sa Sarom Sidle i Julie Finlay. Iako su i Greg Sanders i David Hodges zaljubljeni u nju, Brody ih odbija smatrajući neprimjerenim veze s kolegama sa posla.

Vanjske veze uredi