Datoteka:IPLlogo.png

IPLlogo.png(200 × 134 piksela, veličina datoteke/fajla: 33 kB, MIME tip: image/png)

Sažetak - Сажетак uredi

Opis

Logo Iranske Pro Lige od 2006. do danas

Izvor

www.ffiri.ir

Datum

22. 6. 2013

Autor

autorska prava: FFIRI

Objašnjenje

Pravedna uporaba za sliku IPLlogo.png:
~ Slika će se koristiti u članku Iranska Pro Liga da bi ilustrirala taj članak čiji dijelovi nisu dostupni pod javnim dobrom.
~ Slika poštuje zadane uvjete poštene uporabe.
~ Logo je u niskoj rezoluciji.
~ Korisnost slike u člancima: informativna.

Licenciranje uredi

   Ovo je logo organizacije, objekta ili događaja i zaštićen je ili autorskim pravom ili kao registrirani zaštitni znak. Vjeruje se da se korištenje slika loga u niskoj rezoluciji:

dozvoljeno sukladno pravilima poštene upotrebe propisanim u zakonu o autorskim pravima Sjedinjenih Država. Bilo koja druga upotreba ove slike, na Wikipediji ili drugdje, može biti kršenje autorskih prava. Pogledajte Wikipedia:Poštena upotreba.

Korištenje loga ovdje ne povlači podršku organizaciji od strane bilo Wikipedije bilo Zaklade Wikimedia, niti znači/zahtjeva podršku Wikipedije ili Zaklade Wikimedia od strane te organizacije.


Napomena pošiljatelju: Molimo dodajte detaljno objašnjenje poštene upotrebe za svaku upotrebu, kao što je opisano na Wikipedia:Korištenje slika, kao i izvor djela i podatke o autorskim pravima. Sve slike koje u roku od pet dana od postavljanja ne budu imale sve potrebne podatke o objašnjenju, izvoru i autorskim pravima, bit će brisane.


Historija datoteke

Kliknite na datum/vrijeme da biste vidjeli tadašnju verziju datoteke.

Datum/vrijemeMinijaturaDimenzijeKorisnikKomentar
aktualna18:24, 18 august 2014Minijatura verzije (18:24, 18 august 2014)200 × 134 (33 kB)Edgar Allan Poe (razgovor | doprinos)
03:10, 22 juni 2013Minijatura verzije (03:10, 22 juni 2013)260 × 300 (27 kB)Orijentolog (razgovor | doprinos){{Infoslika |Opis=Logo Iranske Pro Lige od 2006. do danas |Izvor= www.ffiri.ir |Datum=22. 6. 2013 |Autor=autorska prava: FFIRI |Objašnjenje=Pravedna uporaba za sliku '''Krojač.jpg''':<br> ~ Slika će se koristiti u članku ''Iranska Pro Liga'...

Sljedeća stranica koristi ovu datoteku:

Metapodaci