Can you help me? uredi

Hello! I'm sorry to write in english, but I need a translation of this anthem to serbo-croatian. Can you make it to me, when you get free time, please? Thank you very much! --vonusovef (wha?) 08:13, 4 srpanj-јул 2007 (CEST)


Problem sa autorskim pravima za datoteku Sutomore.jpeg uredi

 
Nedostaje licenca

Zdravo, Maliratac. Hvala ti što si poslao datoteku Sutomore.jpeg. Međutim, na stranicu sa njenim opisom trenutno stavljena odgovarajuća licenca, pa je status autorskih prava nejasan. Zadužbina Vikimedija je veoma pažljiva kada su u pitanju datoteke koje se uključuju u Vikipediju zbog zakona o autorskom pravu (za više informacija pogledaj Vikipedijinu politiku autorskog prava).

Nosilac autorskog prava je obično tvorac, njegov poslodavac ili osoba koja je poslednja prenela autorsko pravo. Podaci o autorskom pravu nad datotekama se označavaju korišćenjem odgovarajućih šablona, odnosno licenci. Tri osnovna tipa licenci na Vikipediji su otvoreni sadržaj, javno vlasništvo i poštena upotreba. Na ovoj strani pronađi odgovarajući šablon i stavi ga na stranicu sa opisom datoteke, ovako: {{Ime šablona}}.

Ukoliko si poslao i druge datoteke, razmisli o tome da proveriš da li si i kod njih naveo izvor i odgovarajuću licencu. Spisak datoteka koje si poslao možeš da pogledaš ovde. Pitanja možeš da postaviš na stranici koja je za to namenjena.

Napomena: Ovo obaveštenje je informativne prirode i možeš da ga obrišeš sa svoje stranice za razgovor, nakon što ga pročitaš i razjasniš status autorskih prava. Datoteke bez izvora i odgovarajuće licence mogu biti obrisane sedam dana nakon što su poslate, kao što je navedeno u pravilima o korišćenju datoteka. Hvala.{{subst:prazan šablon|}} BokicaK 03:31, 24 februar-вељача 2012 (CET)