Razgovor:Judith Reisman

Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Judith Reisman.
Rad na člancima


Uklonio sam gdje se navodi da je protivnici optužuju za negiranje holokausta jer se iste optužbe ne mogu naći u relevantnim izvorima. Jedini izvori navedene tvrdnje su oni gdje ona sama demantira navodne optužbe za negiranje holokausta. Isto u vezi navodnog stradanja njene obitelji evo zašto je uklonjeno87.252.128.246 16:52, 2 februar-вељача 2013 (CET)

Izvori o banaliziranju: (Index, Jutarnji, Dnevnik, Slobodna Dalmcija... + službena Facebook stranica. Ne vidim nikakve kontradikcije glede familije jer Reisman nigdje ne navodi da su joj stradali otac, majka ili djedovi (koje spominje u biografiji). Citat iz 2006. glasi: After losing nearly all of my (Jewish) family (...). Niti familija implicira isključivo roditelje, niti "familijski sastanci od 40-ak ljudi" impliciraju da se radi isključivo o članovima Gelerntera (inače njemačko prezime). Novinar D. Pilsel očito nije svladao osnovne logičke metode i kao takav ne može biti relevantan izvor. Dotični tvrdi i da su to "nove informacije koje plasiraju njeni istomišljenici", a priloženi citat je star šest i pol godina. --Orijentolog (razgovor) 18:14, 2 februar-вељача 2013 (CET)
ja bi sve ono od homoseksualaca i Hitlera na dalje pobrisao pošto je bezveze, ali idem offline. Uživaj--Rjecina2 (razgovor) 18:31, 2 februar-вељача 2013 (CET)
Nazad na stranicu "Judith Reisman".