Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Rjecina2 (razgovor | doprinos)
Rjecina2 (razgovor | doprinos)
Red 326:
:To je tvoj hir.
:Na sh wikipediji je od početka postojalo pravilo tko prvi djevojci njegova djevojka (ako nema velikog povećavanja teksta). Kada forsiraš da se piše na neki točno određeni način onda ja osobno ne vidim nikakve razlike između administratora Edgara s sh wikipedija i nekog jezičnog puritanca koji je administrator na hr wikipediji. To je barem za mene užasno zabrinjavajuće--[[Korisnik:Rjecina2|Rjecina2]] ([[Razgovor sa korisnikom:Rjecina2|razgovor]]) 17:37, 28 decembar-просинац 2014 (CET)
::Gledaj iz tvoje perspektive to je užasno važno pitanje dok je iz moje perspektive svaka vrsta prisilnog nametanja nekog načina pisanja totalno nepoželjna i protivna duhu sh wikipedije.
::To je naša razlika u razmišljanju i kraj priče.
::Ja, mladifilozof ili neki IP korisnik imaju pravo da pišu imena kako žele dok su u skladu s nekim od naših varijanti pisanja. S druge strane neki drugi korisnik (tko god da on bude) trenutačno na sh wikipediji nema pravo nametati jezične izmjene u tekst ili u naslovu teksta.
::To ti je za mene kraj priče. Namjesto što o ovome pričamo bilo bi bolje da vratiš u popis kraljeva Francuske one koje si izbacio iz "mog" popisa pošto su oni bili '''kraljevi'''. Iskreno govoreći napravio si tamo nekoliko grešaka kada si brisao "moje" kraljeve"--[[Korisnik:Rjecina2|Rjecina2]] ([[Razgovor sa korisnikom:Rjecina2|razgovor]]) 18:05, 28 decembar-просинац 2014 (CET)