Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
m Čekićem na muhe
Red 94:
 
::Uopšte se ne upuštam u pitanje rusofobije i rusofilije, jer o Rusiji ne znam ništa, odnosno Mišljenje koje imam o toj zemlji i njenoj politici jednako je vredno kao i Mišljenje prosečnog kafanskog čoveka s Balkana. Radi se jedino o tome da pitanja POV-a treba raspraviti na stranici za ragovor dotičnog članka, a ne blokirati drugog korisnika, naročito kad se radi o redovnom korisniku ove wikipedije. Niko se ovde s bilo kim drugim ne slaže u svemu 100%, pa šta. --[[Korisnik:Igorwindsor|Igor Windsor]] ([[Razgovor sa korisnikom:Igorwindsor|razgovor]]) 18:46, 26 decembar-просинац 2014 (CET)
 
:: Nakon što sam napisao ovo gore, malo sam se zamislio jer je očito da postoji cijela jedna "siva zona" gdje imamo rad koji nije dobar (od pristranosti do pogrešnih interpretacija, raspon je vrlo širok), a opet ne zadovoljava kriterije vandalizma. (Govorim čisto načelno, ne ocjenjujem ničija uređivanja.) Formulirao bih to onda ovako: u takvim slučajevima bolje je pogriješiti razgovarajući, nego blokirajući. Tu sam možda u pravu, a možda i nisam - naprosto tako vidim stvari.
:: Drago mi je da se ovdje o svemu može otvoreno i normalno razgovarati - vjeruj mi, to je bitnije od ičega, uključujući i bilo kakvu priču o blokovima.
:: Naveo si neke od primjera problematičnih članaka - ako te zanima, izdvoji neki pa ću napraviti recenziju i prokomentirati na SZR. [[Korisnik:GregorB|GregorB]] ([[Razgovor sa korisnikom:GregorB|razgovor]]) 19:59, 26 decembar-просинац 2014 (CET)
 
====Čekićem na muhe====