Wikipedija:Pijaca – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
→‎mijenjanje riječi šport u sport, nadnevak u datum.: slažem se s Orijentologom, ovo su provokacije preko IP adrese. Ti se termini guraju iz političkih razloga na hrwiki od strane desničarskih ekstremista. To u korijenu treba sasijeći!
Munjanes (razgovor | doprinos)
Red 548:
:: S druge strnae, meni je urnebesno kako nitko tamo ne pati od kognitivne disonance - trube kako je u Jugoslaviji vršeno nekakvo mesaranje nad jezikom i forsirani su "srbizmi" nauštrb etnički "pravih hrvatskih" riječi koje su tobože opstojale u pisanom i živom jeziku, a sad oni rade ''upravo to'' - bore se protiv živog jezika i nasilno uvode izmišljenice koje nitko ne koristi! :-)
:: Ako ovo čita neki budući diplomand ili doktorand iz kliničke psihologije - tema se nudi sama od sebe.. --[[Korisnik:Ivan Štambuk|Ivan Štambuk]] ([[Razgovor sa korisnikom:Ivan Štambuk|razgovor]]) 04:09, 1 студени-novembar 2014 (CET)
::: Ja bih ga sankcionisao, prozvao me na religijskoj osnovi, a ja sam tražio admina na regionalnoj osnovi. Drago mi je da ima protivnika i purizma i mogu reći da dok sam ja ovdje pohvataću sve gluposti Kuburinog purizma i izmijeniti ih! Molim popišite sve riječi koje nađete na stranicu mog bota da ih odmah izmijenimo i sačuvamo SH Wiki bruke. Kubura je sproveo jezičko čišćenje tako da je smislio riječi koje ne možeš naći ni u jednoj zabiti. Mo'š mislit gluposti, on meni daje blokove koji nemam veze s navodnim etničkim čišćenjem Hrvata za vrijeme, navodno, komunizma. Dovoljno je usporediti tekst na Kuburinoj stranici (na dnu) gdje kaže kako [[:hr:Suradnik:Kubura|Geografija ne postoji u hr. jeziku]], a na članku [[:hr:Zemljovid svijeta]] pogledaj šta piše. Znači grohotom se smijem! --[[Korisnik:Munjanes|Munjanes]] ([[Razgovor sa korisnikom:Munjanes|razgovor]]) 04:24, 1 студени-novembar 2014 (CET)