Razlike između izmjena na stranici "Harry S. Truman"

Bez izmjene veličine ,  prije 9 godina
m/м
Bot: Menjam datoteku/fajl Lyndon_Johnson_signing_Medicare_bill,_with_Harry_Truman,_30_July,_1965.jpg sa Lyndon_Johnson_signing_Medicare_bill,_with_Harry_Truman,_July_30,_1965.jpg.
m/м (ispravke)
m/м (Bot: Menjam datoteku/fajl Lyndon_Johnson_signing_Medicare_bill,_with_Harry_Truman,_30_July,_1965.jpg sa Lyndon_Johnson_signing_Medicare_bill,_with_Harry_Truman,_July_30,_1965.jpg.)
 
=== Trumanova biblioteka, memoari i život kao građanin ===
[[Datoteka:Lyndon Johnson signing Medicare billLyndon_Johnson_signing_Medicare_bill, with Harry Truman_with_Harry_Truman, 30 July_July_30, 1965_1965.jpg|300px|thumb|thumb|Truman (sjedi desno) i njegova supruga Bess (iznad njega) prisustvuju [[Lyndon B. Johnson|Johnsonovu]] potpisivanju zakona u zdravstvenom osiguranju [[30. srpnja]] [[1965]].]]
Truman se vratio u Independence i smjestio se u kući njegove punice. Njegov prethodnik [[Franklin Delano Roosevelt]] organizirao je vlastitu predsjedničku biblioteku, no mogućnost da drugi predsjednici naprave isto bila je još uvijek upitna. Truman je skupljao privatne donacije za izgradnju biblioteke, koje je kasnije poslao vladi da započne sa radovima. Tu tradiciju nastavili su svi njegovu nasljednici.
 
10.894

izmjene