Eva Perón – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Aibot (razgovor | doprinos)
m r2.6.4) (robot Dodaje: be-x-old:Эва Пэрон
Nema sažetka izmjene
Red 6:
 
Njen život bio je predmet brojnih umjetničkih djela, uključujući mjuzikle i filmove.
6 од новембра 1951, када се пробудила из анестезије у Полицлиницо од Авелланеда Ева Перон је мислио да је лекар који ју је радио од рака материце је доктор Рикардо Финоцхиетто. И то уверење је праћен све до гроба. Нико никада није усудио да каже да га на њу, и много мање на своје ", без мајица Онес ", који је био у Северној Америци, истакнути Џорџ пакет, на Меморијалном Слоан-Кетеринг Цанцер Центер у Њујорку, који у ствари је практиковао да га интервенцију.
 
Пак - хирург, радиотераписта и патолог је посебно дошао до Буенос Аиреса за тај задатак у програмиране оперативне једном као државна тајна. Нити би требало да прошири реч, барем током двадесет година. смрти, у неким случајевима, као и професионалне етике и части, у другима, продужено ћутање готово четири деценије.
 
Иако неки историчари (међу њима Северне Америке Џозеф ", у Перон: биографија) помиње када се дешава да се спакује у својим делима, признајући га као прави хирург те операције, не открива детаље плана. Аргентински друштва открио како је прва дама Аргентине је тада умро 22. марта 1991, када је директни сведок (а можда и данас једини преживели), доктор Абел Цано'ницо, избио на Моту проприо да павнед реч потписивање чланак "Болест и смрт"Ева Перон, у Страна 7 од нације.
{{biog-stub}}