Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Munjanes (razgovor | doprinos)
Red 208:
:::Jos uvijek me ne shvatas. Ne radi se o tome sta je bilo, nego sta bi moglo biti da je proslo. Teko ti je vjerovati na rijec kad je svakog casa mijenjas. I sada kada si napravio glupost sa svim ovim racunima, i nama adminima treba vremena da dobijemo povjerenje. Ako si vec skontao na en.wiki da nemozes sa vise racuna, zasto si to isto onda pokusao ovdje i na bswiki? To je sto ti hocu reci, ako izgleda kao patka, pliva kao patka i oglasava se kao patka, onda je patka. A ti se strpi i radom dokazi da ti se moze vjerovati. A ne nekim deal ponudama za koje bih te opet drugi blokirali jer zaobilazis uredjivanjem kao ip blokadu, sto je takodjer zabranjeno. Najveci broj nas admina je godinama ne nekom od projekata. Ja sam u isto vrijeme poceo na bswiki i ovdje, onda zavrsio na meti i tamo bio birokrata i administrator. Tako da su svi admini a pogotovo ja kao jedan sa slavenskih wiki koji su globalno radili, svi vidjeli takve kao sto si ti kako dolaze i odlaze. Tako i reagiramo. Zato velim strpi se, smiri se i onda cemo vidjeti kako i zasto. --[[User:WizardOfOz|<font face="Monotype corsiva" size="4" style="color:#000000;color:blue"><i>WizardOfOz</i></font>]] <sup><span style="font-family:Italic;color:blue">[[user_talk:WizardOfOz|talk]]</span></sup> 23:19, 7 rujan-септембар 2014 (CEST)
:::: Pa šta i da je prošlo? Ovi sockpuppeti su se desili u isto vrijeme na bs kad i na en.wiki jer se račun automatski kreira globalno. Otad nisam koristio ni na jednom projektu nikakav dodatni račun. Ne znam šta je tu sporno. Sve ovo na stranu: KAKO DA JA SAD POČNEM UREĐIVATI WIKI od nule, a da mi se ne prigovara šta je bilo? --[[Korisnik:Munjanes|Munjanes]] ([[Razgovor sa korisnikom:Munjanes|razgovor]]) 23:22, 7 rujan-септембар 2014 (CEST)
:::::Vrlo jednostavno, prestanesrazvlaciti ovakve diskusije s ajedne wiki na drugu i kao sto sam ti napomenuo, smiris se na jednoj i koncentrises se na rad a ne na diskusije sa korisnicima ili adminima. I polako preko svega prerasta plava trava zaborava. E onda ce doci vrijeme kad mozes dati zahtjev da se razmotri blok. I gotovo. imam obecanje od stjuarda da ce mjesecno gledati na tvoje carape, pa tako ne bi bilo u tvom smislu da i pomislis da napravis koju na bilo kojoj wiki. A najbolje bi bilo da ih bas sve jednu po jednu imenujes, to je korak naprijed. --[[User:WizardOfOz|<font face="Monotype corsiva" size="4" style="color:#000000;color:blue"><i>WizardOfOz</i></font>]] <sup><span style="font-family:Italic;color:blue">[[user_talk:WizardOfOz|talk]]</span></sup> 23:28, 7 rujan-септембар 2014 (CEST)