Cachito de cielo – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Kolega2357 (razgovor | doprinos)
m robot kozmetičke promjene
Red 93:
 
== Zanimljivosti ==
#Ova [[telenovela]] izazvala je mnoge kontroverze u toku prikazivanja. Razlika u godinama izmedju protagonista bila je tema kriticara od samog pocetka. Naime, Pedro Fernandez stariji je od Maite Perroni cak 14 godina. Urpkos negodovanju njih dvoje su uspjeli ostvariti dobru "hemiju".
#Jedna od najvecih kontroverzi ove telenovele jeste ta sto se meksikancima nije svidjela ideja zaljubljenog svestenika, te su zato uvedene brojne promjene u prici.
#''Cachito de cielo'' je originalna prica argentinskog scenariste Maria Schajrisa bazirana na filmu ''Heaven Can Wait''.
#Jedan od uslova da Pedro Fernandez odlumi lik svestenika ''Salvadora'' bio je da u seriji ne bude intimnih scena sa Maite Perroni, koja u seriji tumaci ''Renatu'', veliku ljubav njegovog lika.
#Urpkos tome sto se dugo suskalo o mogucem duetu izmedju Maite i Pedra, koji bi trebao biti naslovna numera, naslovnu numeru je napisao i pjeva sam Pedro, dok Maite izvodi numeru ''Te Dare Mi Corazon'' koju je napisao njen tadasnji decko Mane de la Parra koji se u seriji pojavljuje kao gostujuci lik.
#Maite je zbog uloge u ovoj seriji odbila glavnu ulogu u telenoveli La mujer de Vendaval koja je zamjenila ''Cachito de cielo''.
#Prva epizoda postigla je rejting od '''21.9%''' sto je najveci rejting prve epizode svih [[Televisa]] [[telenovela]] prikazanih u terminu 18:15h jos od [[2009]] godine. A bez obzira sto nije zavrsila u nedjelju kako to Televisa odnedavno praktikuje ostvarila je rejting zadnje epizode od '''20.3%'''.
#U telenoveli specijalno ucesce ima i rodjak Maite glumac Pablo Perroni, dok je ovo drugi projekat u kojem zajedno glume Maite i glumica Jessica Mas. Prvi put su zajedno radile na filmu ''El arribo de Conrado Sierra''.
#Takodje, ova telenovela predstavlja televizijski debi najmladje kcerke Pedra Fernandez, Geme Cuevas.
 
== Nagrade ==