Creative Commons – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Kolega2357 (razgovor | doprinos)
m Fix
Kolega2357 (razgovor | doprinos)
m robot kozmetičke promjene
Red 3:
 
Za [[Hrvatska|Hrvatsku]] [http://creativecommons.org/international/hr/ postoji nekoliko dozvola koje se mogu ovdje naći]:
* '''Attribution 3.0 Croatia''' - datoteke su koje se smiju dijeliti i remiksirati, ali se moraju priznati i označiti autorska djela.
* '''Attribution-Noncommercial 3.0 Croatia''' - datoteke su koje se mogu dijeliti i remiksirati, ali se moraju priznati i označiti autorska djela. Nije dozvoljeno koristiti datoteku u [[oglašavanje|komercijalne]] svrhe.
* '''Attribution-Noncommercial-No Derivative Works''' 3.0 Croatia - datoteke se smiju dijeliti, ali isto tako važno je imenovanje, ali datoteka se ne smije remiksirati niti koristiti u komercijalne svrhe.
* '''Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Croatia''' - datoteka se može dijeliti i remiksirati, ali i imenovati autorska djela, pri čemu pritom nije dozvoljeno korištenje u svrhu reklame i njoj sličnih stvari, ali je također datoteku potrebno dijeliti u istim uvjetima.
* '''Attribution-No Derivative Works 3.0 Croatia''' - datoteka se smije dijeliti, ali ne i remiksiratim, a potrebno je i imenovanje.
* '''Attribution-Share Alike 3.0 Croatia''' - datoteka se smije dijeliti i remiksirati, ali je potrebno dijeliti u istim uvjetima i imenovati autorska djela.