Wikipedija:Pijaca – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Red 65:
:: Izgleda da često nije u pitanju neki ciljani vandalizam, pre mi izgleda kao "deca se igraju", ali problem je što prevazilazi naše kapacitete patroliranja, te takve besmislene ili štetne izmene opstaju u člancima više godina. Ukratko, mnogo je manje nas koji gradimo, nego anonimnih koji ruše. Samo želim da ukažem na ovaj ogroman problem i možda zajedno pronađemo neko održivo rešenje, bez kršenja duha Wikipedije. Ne znam kakva su iskustva na drugim projektima, ali možda neki autopatroler bot može pomoći, ili obavezno polje sa opisom izmene ili nešto slično. --[[Korisnik:Mladifilozof|Mladifilozof]] ([[Razgovor sa korisnikom:Mladifilozof|razgovor]]) 12:28, 24 rujan-септембар 2020 (CEST)
: IP ban on pt.Wiki / Neznam je li tko pratio Wikipediju na portugalskom gdje su se bavili zabranom IP editiranja...kakvo je stanje na SH sa deskruktivnim IP editiranjem statisticki? [[Korisnik:Zblace|Zblace]] ([[Razgovor sa korisnikom:Zblace|razgovor]]) 09:27, 27 januar 2021 (CET)
::Primetio sam da imamo nekoliko vrednih IP korisnika koji redovno doprinose ovoj wikipediji, tako da mislim da "IP ban" nije opcija koju bih podržao. Osim toga, time bi se velikim delom izgubio smisao "slobodne enciklopedije". Vandalizme treba rešavati na uobičajene načine i rekao bih da je situacija u tom pogledu sada relativno dobra. --[[Korisnik:Igor Windsor|Igor Windsor]] ([[Razgovor sa korisnikom:Igor Windsor|razgovor]]) 11:53, 27 januar 2021 (CET)
 
== Wiki of functions naming contest ==