Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
+
→‎Pozz: nova sekcija
Red 30:
 
[https://sh.wikipedia.org/w/index.php?title=Muhamed_ibn_Abdul_Vahab&curid=4645665&diff=40930308&oldid=40930173 Ova izmjena] je u suštini nepotrebna jer kod većine postojećih članaka, barem onih sređenih i provjerenih, šabloni i normativna kontrola su bez razmaka i velikim slovom. Svejedno je neću ukloniti da ne cjepidlačim, nema veze, ali imam zamolbu da to više ne radiš zbog jedne važne stvari. U tehničkom smislu, oboje znamo da će sadržaj biti prikazan identično bez obzira bili šabloni s razmakom ili bez, odnosno s početnim velikim ili malim slovom. Iz tog razloga nikad nisam napravio izmjenu isključivo zato da to "ispravim". Ipak, često to radim u kombinaciji s drugim uređivanjima, čime ostavim trag samom sebi da sam provjerio tekst članka. Možda zvuči bizarno, ali nema drugog načina na popamtim ili zabilježim što sam provjeravao kod pustih hiljada članaka. Sređivanjem kategorizacije bavim se već godinama, redovito doradim nešto i poslije uređivanja najboljih kolega, to će ubuduće vjerojatno biti slučaj i s tvojim člancima, stoga nemoj na takva uređivanja gledati kao na kritike, wikiuhođenje ili išta slično. :) --[[Korisnik:Orijentolog|Orijentolog]] ([[Razgovor sa korisnikom:Orijentolog|razgovor]]) 02:51, 11 decembar 2019 (CET)
 
== Pozz ==
 
Pošto si autor [https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A8%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%BD:YouTube/%D0%B4%D0%BE%D0%BA ovog šablona za YT], jel možeš pliz da mi objasniš kako se koristi? Kapiram da je za linkovanje ka YT klipovima. I to mi baš treba. Al nigde primer kako izgleda matrica šablona, pa onda kako da ga popunim. Recimo kao za šablon -cite book- ili -cite web-.
 
Inače, jel mogu da te zamolim za još jednu uslugu, ako ti nije frka. Pošto si mi onda još rekao da bi skoknuo do zeničke gradske biblioteke glede onog Behara kog nije bilo na netu. Jel bi mogao nekad, u sledećem periodu, ako te ne mrzi, i nije ništa hitno, možda kad budeš ponovo pravio fotkanje po Zenici, da skokneš do biblioteke da mi ufotkaš par listova iz 2 knjige. Nigde ih nema ovde u Beogradu, tih knjiga. Baš nigde. Al sam na kobisu video da ih ima u zeničkoj biblioteci. Pozz :) --[[Korisnik:Ivan VA|Ivan VA]] ([[Razgovor sa korisnikom:Ivan VA|razgovor]]) 14:18, 27 decembar 2019 (CET)