Lista likova serije NCIS: Los Angeles – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Red 421:
| portretirao = [[Nia Long]]
}}
'''ŠejShay MozliMosley''' je nova izvršna pomoćnica direktora MZIS-a sa tihomorskih dejstava koja je zamenila pomoćnika direktora [[#Oven Grendžer|OvenaOwena GrendžeraGrangera]] na mestu nadzornika Odeljenja za posebne radove.
 
U epizodi "Čudovište (1. deo)", MozlijevaMoosleyjeva izdvaja [[#Griša Kalen|KalenaCallena]] iz ekipe i vodi ga kao pomoć u istrazi koju vodi ADVO. Kasnije, [[#Henrijeta Leng|HetiHetty]] otkriva otsatku ekipe da je to u stvari tajni zadatak hvatanja trgovca oružjem, izvesnog SpenseraSpencera VilijamsaWilliamsa. Kasnije, MozlijevaMosleyjeva priznaje KalenuCallenu da je bila sa njim u vezi pre nego što je znala da je on trgovac oružjem i da imaju sina DerikaDerricka koga je on odveo u MeksikoMexico kad je pobegao i da ga nije videla 5 godina. Ekipa tada pravi zasedu u vezdušnoj luci gde će VilijamsWilliams biti, ali on uspeva da pobegne vazduhoplovom u MeksikoMexico.
 
Mesec dana kasnije, u epizodi "Crta na pesku (2. deo)", ŠejShay na svoju ruku pokreće istragu o VilijamsuWilliamsu kako bi ga pronašla i vratila svog sina. Međutim, tokom istrage [[#Martin A. Diks|DiksDeeks]] upada u sukob sa njom pa mu ona da je otkaz i vraća ga u LAPO, ali HetiHetty uspeva da zaustavi vazduhoplov sa ostatkom ekipe i ubaci DiksaDeeksa kod njih. Ekipa pri dolasku u MeksikoMexico saznaje da je MozlijevaMosleyjeva poslala i HarliHarley Hidoko tamo, ali ona kasnije nestaje.
 
U epizodi "Bez izlaza (3. deo)", KalenCallen i [[#Semjuel Hana|SemSam]] pronalaze ugljenisani leš nepoznate osobe, ali ne znaju čiji je. Kasnije, ekipa uspeva da upadne u VilijamsovuWilliamsovu kuću i izvuče DerikaDerricka, ali SemSam i KalenCallen ostaju tamo kako bi štitili odstupnicu [[#Kenzi Blaj|KenziKensi]] i DiksuDeeksu dok odvode DerikaDerricka. KenziKensi i DiksDeeks uspevaju da dovedu DerikaDerricka do mesta gde ga je čekala MozlijevaMosleyjeva u helikopteru i njih dvoje odlaze, a na DiksovoDeeksovo navaljivanje, on i KenziKensi se vraćaju i kupe SemaSama i KalenaCallena, ali tada njhiva kola bivaju pogođena minobacačem.
{{clear}}