Lista likova serije Law & Order: Trial By Jury – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Nova stranica: Ovo je spisak likova serije '''''Zakon i red: Suđenje pred porodom'''''. Ova serija je najkraća i sa najmanje likova u celoj franšizi. Serija je i...
 
Red 51:
Tracy Kibre je tvrda, usmjerena tužiteljka. Kibreova je radila za Ured državnog odvjetništva petnaest godina.
 
Kibreova ima crno-bijeli pogled na zakon kada su u pitanju oni koje progoni, i pravi neke kontroverzne izmjene u svojim slučajevima. U jednoj epizodi je pokazala da nije religiozna, za razliku od svoje partnerake [[Spisak likova "Law & Order: Trial By Jury"#Kelly Gaffney|Kelly Gaffney]]. Kibreova uvijek sjedi na čelu stola kao glavni tužitelj u slučajevima na kojima radi, od kojih su većina ubojstava, iako je jednom radila i na slučaju visokog profila silovanja kada je [[Casey Novak|POT Casey Novak]] zlobno napadnuta.
 
Kibreova je također poznata po svojim patetikčkim argumentima. Tijekom završne riječi na suđenju djevojke za uzrok smrti bebe, Kibreova je brutalno protresla lutku bebe. Kada se sudija protivio, govoreći Kibreovoj da će biti kažnjena zbog nepoštivanja suda, ona je razbila lutku i odvojila joj glavu pred porotom (kao što je navodno optužena učinila).