Rab Ne Bana Di Jodi (2008 film) – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Gorannk (razgovor | doprinos)
Nema sažetka izmjene
Gorannk (razgovor | doprinos)
Nema sažetka izmjene
Red 51:
==Promocija==
Yash Raj je promovisao film Rab Ne Bana Di Jodi, 2 novembra, datum rođenja Shahrukh Khana, sa 70 sekundi promocije pjesme “Haule Haule”. To je bio prvi put u istoriji Jash Raj filma da promovisu pjesmu prije nego sami film.
 
 
== Pogodite ko se krije iza ugleda filma Rab ne Bana di jodi? SRK, naravno! ==
Rab ne Bana drži rekord što se tiče gledanosti i samim tim zarade, čak i u drugoj nedjelji prikazivanja, zaradivši oko 15 crora u Indiji, sada je očigledno da će film postati najveći hit godine, koji je već zaradio oko 57–58 crora. Ali gledajući po prijemu publike i marketinškog stanja, već se može reći da će film to i biti! Svejedno, nismo ođe da bi pričali o trgovinskom aspektima, već da otkrijemo istinu po pitanju RNBDJ, koja je jako zanimljiva i glasinama da upravo kraj filma drži publiku prikovanu za sjedišta u bioskopskim salama.
 
 
Scenu je režisirao genijalni direktor, Aditya Chopra ali nju je pisao niko drugi nego Shahrukh Khan. Aditya je pisao dijaloge u Rnbdj, glas koji nadjačava Shahrukh Khanov u zadnjim scenama tokom snimanja fotografija sa medenog mjeseca u Japanu, kazuje da je te dijaloge pisala bolivudska super zvijezda Shahrukh Khan. Zapravo, Aditya je poslao Shahrukhu slike para sa medenog mjeseca u različitim mjestima u Japanu, i dok je Shahrukh gledao slike na lap topu on je odmah pisao dijaloge, kako su mu dolazili u mislima. Aditya je bio impresioniran Shahrukhanovim pisanjem.
 
Oduvijek smo znali da je Shahrukh Khan multi talentovan, a sa ovim je pokazao da ima i njuh za pisanje takođe!
 
==Pjesme==