Lista likova serije NCIS: Los Angeles – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Red 415:
Pred kraj treće sezone, u epizodi "Naslepo -I deo-", Renko je, nakon što ga je upucao u vrat snajperista, pretrpeo srčani zastoj nakon operacije, što je dovelo do njegove smrti.
 
Kensi kasnije nazvala Hetty na telefon i rekla joj što se dogodilo. Nekoliko sekundi kasnije, Hetty, koja je viđenviđena kako plače, uspela je da se sabere i kasnije je rekla OSP timu što se dogodilo, ostavljajući ih, pogotovo Kensi, slomljene.
 
 
==== Movad Dusa ====
 
{{Infookvir Zakon i red lik
| ogranak serije = NCIS: Los Angeles
| slika =
| Ime = Movadh Dusa
| vrijeme = [[2010.]] - [[2011.]]
| prethodnik = niko
| nasljednik = niko
| start = ''"Povreda sigurnosti"''
| kraj = ''"Zatvor"''
| Igra ga = Ronald Auguste
}}
 
Mowadh "Moe" Dusa je sudanski državljanin koga je doveo u SAD kao dete Sam Hanna (koji je još uvek služio kao vojnik u to vreme ). Sam je bio na misiji u Čadu spašavanja radnika strane pomoći i ubio je Moeovog oca koji je bio jedan od njihovih otmičara.
 
Iako Sam održava bliske kontakte s Moeom, nije ga usvojio i Moe umesto toga živi kod hranitelja.
 
Uveden je u epizodi "Povreda sigurnosti", ali Moe se kasnije pridružio islamskoj vojnoj grupi nakon saznanja da je Sam odgovoran za smrt njegova oca, što je rezultiralo da mladi Moe postaje siroče. Kasnije se vidi u epizodi "Nađen" da je jedan od islamskih vojnika koji drže agenta Vaila kao taoca.
 
U epizodi "Zatvor", nakon što je poslat u zatvor zbog učestvovanja u otmici Dominica Vaila koja se završila Vailovim ubistvom, Moea je uverio MZIS da se infiltrira u islamsku bandu u zatvoru kako bi dobili terorističkog, ali Moea su mučili za informacije i pogubio ga je vođa terorista na kraju te epizode, a Sam na kraju otkriva Moeovo telo. Njegova smrt je ostavila Sama duboko pogođenog i krenuo je da traži osvetu, ali Hetty mu je obećala da će dobiti priliku za to neki drugi dan.
 
U epizodi "Mirniji način", epizoda nekoliko meseci nakon Moeove smrti, Sam je ubrzo sustigao terorističkog vođu odgovornog i uspešno je primio vest od Vancea da je dobio dozvolu za osvetu za Moea. On pucao iz bazuke u auto terorističkog vođe.
 
Projektil je udario svoj cilj, što je rezultiralo smrću vođe i Moeovoa smrt je osvećena.