Lista likova serije NCIS: Los Angeles – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Red 170:
Martyn A. "Marty" Deeks je član uprave Los Angeleske policije koji je krenuo na Pravni fakultet i položio pravosudni ispit u Kaliforniji, a pre je bio javni branilac. On je prihvatio položaj čoveka za vezu između MZIS-a i policije na kraju epizode "Ruka ruci", u kojoj je sarađivao s timom kad im se istraga preklapala se s njegovim tajnim rad. Međutim, njegova pozicija kao oficira za vezu nije uvek na snazi ​​s obzirom na njegov manje topli odnos s drugim LAPO službenicima, što je u više navrata i navođeno u epizodi "Slava".
 
Na kraju svog drugog nastupa, u epizodi "SLavaSlava", on kaže Kensi da će ići na dugoročni tajni zadatak i Kensi je izgledala razočarana zbog toga. U istoj epizodi, otkriva se kroz razgovore između Hetty i Callena da oni zapravo ne traže oficira za vezu, i da je Hetty posmatrala Deeksa već neko vreme i da je njena prava namera je da ga regrutuje za MZIS. Ovo na kraju je otkrila u drugoj sezoni u epizodi "Varalica" kad ga je Hetty predstavila s nizom izvršenih i odobrenih MZIS-ovih prijavnica, koje je on odbio. U istoj epizodi, on je otkrio da mu je pravo ime Martyn A. Brandcl i da je rođen 8. januara 1979. Deeks je rođen u Kaliforniji.
 
Postao je glavni lik od druge sezone, tokom koje otkriva da nikada nije živeo više od dve milje daleko od mesta gde je odrastao. On je otkrio da je advokat u istoj sezoni serije. Partnerka mu je Kensi Blye i često koketira s njom.
Red 179:
 
Od sedme sezone Deeks i Kensi su odlučili da žive zajedno.
 
 
==== Erik Bil ====
 
{{Infookvir Zakon i red lik
| ogranak serije = NCIS: Los Angeles
| slika =
| Ime = Eric Beale
| vrijeme = [[2009.]] -
| prethodnik = niko
| nasljednik = niko
| start = ''"Legenda -I deo-"''
| kraj =
| Igra ga = Barrett Foa
}}
 
Eric Bartholomew Beale III je MZIS-ov tehnički operater i službin analitičar stacioniran u Los Angelesu u Odeljenju za specijalne projekte. On se često javlja na pozive od direktora Leona Vancea iz MZIS-ovog sedišta u Washingtonu.
 
On je monstrum i, kao detektiv Marty Deeks, uživa da surfuje (dva puta stoji je bio preblizu Hettynog auta) i na internet društvenim mrežama. On, kao Nate, često ne uspeva u pokušajima humora. Hetty takođe ne odobrava njegovu odeću (obično bermude i japanke i, povremeno, pidžamu), ali toleriše ga zbog njegovih veština. U epizodi "Opršotaj", on je otkrio da je Nemac američkog porekla. Osim Hetty, on je jedini član tima koji nosi naočare.
 
On je glavna veza između agenata na terenu i OSP sedišta, često manipuliše saobraćajne kamere i hakuje mreže i satelite da dobije prednost za agente. U drugoj sezoni, u epizodi "Prazan tobolac", uspeo je da ugasi ceo internet za par minuta. Sarađivao je s Abby Sciuto, glavnim likom iz originalnog [[NCIS (TV Serija)|NCIS-a]], pa je njihovo prijateljstvo dobilo čvrste temelje. Njih dvoje su čak otišli na "sastanak" zajedno u epizodi "Namerna slučajnost", ali je naglo prekinut kad je Abby je oteo serijski ubica pod nadimkom Fantom.
 
U istoj epizodi, Eric, kao i Abby, je pokazano da poznaje znakovni jezik, a počeo je da ga uči sa sedam godina. Blizu kraja epizode, Eric znakovima kaže Abby da je najbolji drug bio gluv. Kao i Callen, Sam Hanna, Kensi Blye i Nate Getz, on je uveden u početnoj epizodi "Legenda -I deo-". U uvodnoj epizodi sedme sezone, "Aktivne mere", Eric pita Sama da mu pokaže kako se puca i kako se bori, ostavljajući otvorenu mogućnost da možda želi da se oproba kao terenski agent u budućnosti.
 
NJemu je partner Nel DŽouns od druge sezone, koju je u početku nisu voleli zbog njenog preuzimanju nekih od njegovih tehničkih dužnosti i barem jednom, zviždanja ostalim članovima tima kako bi im privukla pažnju, nešto što on obično radi. NJemu se izgleda sviđa Nel, iako se on njoj ne sviđa. To se, međutim, promenilo kao je Nell je optužio Nate Getz da joj se sviđa Erica u epizodi "Patriotski činovi" i zbog njene reakcije u trećoj sezoni u epizodi "Sajber napad" kad je očigledno bila ljubomorna na Ericovu novu partnerku. On i Nel su se poljubili u četvrtoj sezoni, u epizodi "Slobodna vožnja".