Razgovor:Građanski rat u Siriji – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Rjecina2 (razgovor | doprinos)
Nema sažetka izmjene
Nema sažetka izmjene
Red 16:
:Po pitanju Miloševića mogu samo reći da kao što je Jogurt revolucija bila puč, tako je to bilo i njegovo rušenje. To sam već napisao na drugom mestu. --[[Korisnik:Rjecina2|Rjecina2]] ([[Razgovor sa korisnikom:Rjecina2|razgovor]]) 09:27, 7 jun-липањ 2012 (CEST)
::ako nisu dosta oni linkovi u tekstu da većina stanovnika u Siriji podržava Asada pročitaj izjavu [[Zbigniew Brzezinski]] iz februara 2012 (ili pogledaj na youtube ?) [http://www.presstv.ir/detail/2012/06/07/245028/brzezinski-dont-be-emotional-on-syria/]. Nadam se da Assad nije i njega platio.....--[[Korisnik:Rjecina2|Rjecina2]] ([[Razgovor sa korisnikom:Rjecina2|razgovor]]) 16:01, 7 jun-липањ 2012 (CEST)
::Koliko je Iran uspješna muslimanska demokracija najbolje govore demonstracije 2009. koje su ugušene, a nastale su jer je Ahmadinedjad pobjedio u svim krugovima - čak i onima gdje je prema anketama sigurno gubio. Disident Hussein Ali Montazeri čak je rekao da "nitko s malo soli u glavi može vjerovati da su izbori bili pošteni".[http://www.independent.co.uk/news/obituaries/grand-ayatollah-hussein-ali-montazeri-ayatollah-khomeinis-designated-successor-who-fell-out-of-favour-with-irans-revolutionary-leader-1849124.html]
::Bahrein je dobar primjer, ali pitanje je opet bi li ti podržavao demonstrante ili vlast?
::Nemoj ti slušati "dobrog i poštenog" Putina koji je već 12 godina na vlasti - a biti će još najmanje četiri godine - i koji je već na pragu ruske monarhije. On ti je ruska verzija Asada.--[[Korisnik:Tolerantnost|Tolerantnost]] ([[Razgovor sa korisnikom:Tolerantnost|razgovor]]) 17:13, 8 jun-липањ 2012 (CEST)
Nazad na stranicu "Građanski rat u Siriji".