Datoteka:Sailor Venus 01.jpg

Sailor_Venus_01.jpg(237 × 400 piksela, veličina datoteke/fajla: 44 kB, MIME tip: image/jpeg)

Sažetak - Сажетак uredi

Opis

Slika Venerice ratnice

Izvor

[1], skinuto s Venus 01.jpg

Datum

5. kolovoza 2009. (datoteka na sh.wiki)

Autor

Autorsko pravo: Takeuchi Naoko, Kōdansha, TV Asahi, Toei Dōga

Objašnjenje

Pravedna uporaba za sliku Sailor Venus 01.jpg. Iako fotografija podliježe zaštiti autorskih prava, ja smatram kako ju također za ovu stranicu pokriva američki zakon o pravednoj uporabi i to iz razloga:

  1. to je promo slika niske rezolucije;
  2. Slika će se korstiti samo u članku Sailor Venus da bi ilustrirala taj članak;
  3. ono ne ograničava vlasnikovu mogućnost da prodaje kopije na bilo koji način;
  4. nijedan slobodni primjerak trenutačno nije dostupan;
  5. slika će se koristiti samo u navedenom članku kako bi ilustrirala taj isti članak;

Licenca - Лиценца uredi

   Ovo je datoteka zaštićena autorskim pravima koju je objavila kompanija ili organizacija u cilju promocije svog rada ili proizvoda u medijima, na primjer reklamni materijal ili promotivna fotografija u press kitu.

Autorsko pravo nad njom najvjerojatnije pripada kompaniji koja je napravila promotivni artikl ili umjetniku koji je napravio dotični predmet; morate navesti podatak o izvoru kao dokaz vlasništva. Nedostatak takvog dokaza je osnova za brisanje slike.

Vjeruje se da se korištenje slika promotivnog materijala u niskoj rezoluciji

može svesti pod poštenu upotrebu po Zakonu o autorskim pravima SAD. Bilo koja druga upotreba ove slike, na Wikipediji ili drugdje, može biti kršenje autorskih prava. Pogledajte Wikipedia:Poštena upotreba.


Napomena pošiljatelju: Molimo dodajte detaljno objašnjenje poštene upotrebe za svaku upotrebu, kao što je opisano na Wikipedia:Korištenje slika, kao i izvor djela i podatke o autorskim pravima. Valja naglasiti kako politika Wikipedije ne dozvoljava postavljanje promotivnih fotografija živih osoba pod poštenom upotrebom, smatrajući kako se za iste može izraditi slobodni ekvivalent. Sve slike koje u roku od pet dana od postavljanja ne budu imale sve potrebne podatke o objašnjenju, izvoru i autorskim pravima, bit će brisane.


Historija datoteke

Kliknite na datum/vrijeme da biste vidjeli tadašnju verziju datoteke.

Datum/vrijemeMinijaturaDimenzijeKorisnikKomentar
aktualna10:41, 5 august 2009Minijatura verzije (10:41, 5 august 2009)237 × 400 (44 kB)Vatrena ptica (razgovor | doprinos)[http://www.fenchurch.org/cgi-bin/ids/index.cgi?mode=album&album=Cartoons_Humor/%23001_Manga_and_Anime/Sailor%20Moon/%23020_Merchandise/%23005_Calendars], skinuto s [http://en.wikipedia.org/wiki/File:Sailor Venus 01.jpg] == Summary == *Slika Venerice rat

Sljedeća stranica koristi ovu datoteku: