Datoteka:Free Software Foundation logo and wordmark.svg

Izvorna datoteka(SVG fajl, nominalno 3.390 × 395 piksela, veličina fajla: 11 kB)

Ova datoteka je s projekta Vikimedijina ostava i može se upotrebljavati i na drugim projektima. Ispod su prikazane informacije s njene opisne stranice.

Opis izmjene

Opis This is the official logo from the Free Software Foundation as SVG.
Datum
Izvor http://www.gnu.org/graphics/fsf-logo.html
Autor Li Jiang

Licenciranje

Creative Commons CC-Zero Ova datoteka je dostupna pod licencom Creative Commons CC0 1.0 Univerzalnom Posvetom Javne Domene.
Osoba koja je učestvovala u radu na ovom dokumentu posvetila je rad javnoj domeni odricanjem od svih svojih prava na taj rad širom svijeta po zakonu o autorskim pravima i svim povezanim zakonskim pravima koja bi imao/imala, u mjeri dopuštenoj zakonom. Možete kopirati, mijenjati, distribuirati i prilagođavati rad, čak i u komercijalne svrhe, bez traženja dopuštenja.

Trademarked Ovo djelo sadrži materijal koji može podlijegati zakonima o žigu u jednoj ili više država. Prije korištenja ovog sadržaja, molimo pobrinite se da imate pravo na korištenje prema zakonima koji se primjenjuju u okolnostima vašeg namjeravanog korištenja. Vi ste isključivo odgovorni za osiguravanje nekršenja tuđeg žiga. Pogledajte također i naše opće odricanje od odgovornosti.
This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing.
Ovu datoteku, izvorno postavljenu na stranici http://www.gnu.org/graphics/fsf-logo.html, pregledao je 28. rujna 2022. administrator ili provjeritelj licencija Tulsi, koji je utvrdio da je bila dostupna na taj datum pod navedenom licencijom.

Opisi

Dodajte objašnjenje u jednom redu što predstavlja ova datoteka
Official logo from the Free Software Foundation (SVG), 2006

Predmeti pokazani na ovoj datoteci

prikazuje

31 juli 2006

vrsta medija na Internetu Serbian (Latin script)

image/svg+xml

Historija datoteke

Kliknite na datum/vrijeme da biste vidjeli tadašnju verziju datoteke.

Datum/vrijemeMinijaturaDimenzijeKorisnikKomentar
aktualna08:23, 19 decembar 2009Minijatura verzije (08:23, 19 decembar 2009)3.390 × 395 (11 kB)Biktoracleaned version with minor corrections
23:17, 31 juli 2006Minijatura verzije (23:17, 31 juli 2006)4.238 × 494 (15 kB)Sven{{Information |Description=This is the official logo from the en:Free Software Foundation as SVG. |Source=http://www.gnu.org/graphics/fsf-logo.html |Date=31.07.2006 |Author=uploaded by User:Sven |Permission={{GPL}} {{GFDL}} |other_versions=[[:Im

Sljedeća stranica koristi ovu datoteku:

Globalna upotreba datoteke

Ovu datoteku upotrebljavaju i sljedeći projekti:

Potpunija globalna upotreba datoteke

Metapodaci