Law & Order: LA

(Preusmjereno sa stranice Zakon i red: Los Angeles)

Zakon i red: Los Anđeles (eng. Law & Order: Los Angeles) je američka kriminalistička TV serija koja govori o losanđeleskom Odjelu za ubistva.

Zakon i red: Los Anđeles
KreatorDick Wolf
NastupajuSkeet Ulrich
Corey Stoll
Wanda De Jesus
Regina Hall
Alfred Molina
Rachel Ticotin
Megan Boone
Terrence Howard
Alana De La Garza
NaracijaSteven Zirnkilton
Uvodna temaTheme of Law & Order:
Los Angeles
Zemlja porijekla SAD
Jezik/ciengleski jezik
Broj serijala1
Broj epizoda22 (Lista epizoda)
Produkcija
Trajanje40-43 minute
Emitiranje
Originalni kanalSjedinjene Američke Države NBC
Originalno prikazivanje20. rujna 2010. – 11. srpnja 2011.
Kronologija
Srodne emisijeZakon i red
Zakon i red: Odjel za žrtve
Zakon i red: Zločinačke nakane
Zakon i red: Suđenje pred porotom
Zakon i red: VB
Zakon i red: Pariz
Zakon i red: Pravi zločin
Eksterni linkovi
Službene stranice

Ona je ćetvrta od četiri ogranka poznate, nagrađivane, kriminalističke serije Zakon i red, čija je radnja smještena u Los Angelesu. Emitirana je na NBC-u od 29. rujna 2010. do 11. srpnja 2011. godine, a glavne uloge igrali su Skeet Ulrich kao detektiv Res Winters i Corey Stoll kao detektiv Tomas Jarszulaski.

Pregled serije uredi

Ova fraza koristi se na početku svake epizode:

U gradu Los Angelesu, ljude predstavljaju dve odvojene, ali podjednako važne grupe. Detektivi koji istražuju zločine i okružni tužioci koji tuže počinioce. Ovo su njihove priče....

Ova serija je druga serija iz franšize koja je obustvaljena.

Uloge uredi

Lik Glumac Epizode
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Rex Winters Skeet Ulrich Glavni Glavni
Tomas Jaruszalski Corey Stoll Glavni
Arleen Gonzales Wanda De Jesus Glavni
Rachel Ticotin Glavni
Evelyn Price Regina Hall Glavni Glavni Glavni Glavni Glavni Glavni
Lauren Stanton Megan Boone Glavni Glavni Glavni Glavni Glavni
Ricardo Morales Alfred Molina Glavni Glavni Glavni Glavni Glavni
Joe Dekker Terrence Howard Glavni Glavni Glavni Glavni Glavni
Connie Rubirosa Alana De La Garza Glavni

Epizode uredi

Br.
ukupno
Br. u
sezoni
Naslov Režija Scenario Originalni datum prikazivanja Prod.
kod
11 Holivud Allen CoulterSinopsis: Blake Masters
Scenario: Dick Wolf
29. 9. 2010 (2010-09-29)01001
Detektivi Winters i Jaruszalski pozvani su istražiti kada sumnjaju da je lokalna glumica, Chelsea Sennett, dio praska koji se bori za domove poznatih LA stanovnika. Otkrivaju da su provale počinjene od strane preostalih članova bande dok Chelsea prati domaćicu za noć. Prateći poteze vezane za Chelseaovu uključenost, Sennetts se zalaze - a Chelseaova majka Trudy puca jednu od napadača. Kada Chelsea poriče sve uključenosti u provale, pojavljuje se još jedan vjerojatno sumnjivac. U međuvremenu, DDA-i Morales i Price se bore za osiguranje uvjerenja na sudu kada se otkrije da napadač koji je Trudy ubio bio imao vezu s njom u to vrijeme. 
22 Odjek Park Alex ChapplePeter Blauner6. 10. 2010 (2010-10-06)01002
Detektivi Winters i Jaruszalski istražuju kada je nedavno oslobođeni kriminalac Jane Lee Rayburn pronađen ubijen na jednoj od najpoznatijih LA plaža. Ubrzo se sumnja da je njezino ubojstvo bilo posljedica svoje uloge u nizu ubojstava u Echo Parku tijekom 1979. Međutim, kada svjedočanstvo Rayburnovog staničara Maura Dillon tvrdi da je Rayburn seksualno napao Dillon tijekom svog vremena u zatvoru, jači motiv pokreće glavu. Otkriveno je da je Dillion pogrešno osuđen prije šest godina od ubojstva svoje djece u požaru kuće i da je tijekom ispitivanja u izvornoj istrazi Wintersova supruga Casey, pogrešno je pritiskao svjedoka u ispovijed. DDA-i Dekker i Stanton moraju se boriti s Dillonovim braniteljem, koji prijeti da će razotkriti Caseyinu tamnu tajnu žirija. 
33 Harborgrad Nick GomezJudith McCreary13. 10. 2010 (2010-10-13)01004
Detektivi Winters i Jaruszalski istražuju kada je pronađen bivši pro surfer ubijen u uredu svog ljekovitog ambulanta. Ubrzo otkrivaju kako su tri surferovih prijatelja Patrick Scott, Carlton Campbell i Logan Rudman možda sudjelovali u ubojstvu nakon što su otkrili novac ukraden iz ordinacije u uredu kamin siva Campbella, Carltonov otac. Gray, Carlton i Logan pokušavali su voditi kampanju kako bi spriječili javnu upotrebu mjesta na plaži neposredno iza kuće, a nakon oporbe lokalnog stanovništva, uključujući i žrtvu, odlučili su ukrasti novac i učiniti ga poput provale , DDA-ovi Morales i Price poduzimaju kontroverzni korak podizanja optužnice za skupinu pod zakrivljenim zakonskim statutom protiv bande, što im dopušta da optužuju oca kao suučesnika krivičnog djela kako bi razbili njegov alibi. 
44 Silmar Constantine MakrisRichard Sweren20. 10. 2010 (2010-10-20)01005
Detektivi Winters i Jaruszalski istražuju kada se dvoje djece ubije u eksploziji u met labu u Sylmaru. Otkrivaju da je eksplozija bila posljedica namjernog ometanja laboratorija, jer je netko stavio denaturirani alkohol u smjesu u pokušaju da ubije trgovca. Uskoro su otkrili da je eksplozija uzrokovala skupina lokalnih muškaraca i žena koji su se pretvorili u radikalni islam u pokušaju zaustavljanja zločina protiv droga na lokalnom području. Međutim, stvari su ubrzo postale ozbiljne kada se planira raznijeti pošiljku tereta u Los Angeles International Airportje otkriven. Iako je spriječeno bombardiranje, DDA-i Dekker i Stanton moraju se boriti s Odjelom za pravosuđe nakon što saznaju da će optuženi biti suđeno zbog izdaje. Dekker mora uvjeriti tajnika pravde da se optuženi mora suditi za ubojstvo dvoje djece u Los Angelesu. 
55 Pasadena Roger YoungDebra J. Fisher3. 11. 2010 (2010-11-03)01006
Detektivi Winters i Jaruszalski istražuju kada je jedna žena koja je četiri mjeseca trudna pogođena automobilom. Ustanovili su da Rebecca Townley ima vezu s američkim kongresmenom Thomasom Nelsonom, a kako bi spriječio da njegova supruga otkrije, živjela je sa svojim zaposlenikom Adamom Yarboroughom. Detektivi uskoro otkrivaju da je Nelsonova supruga, ozbiljno bolesna pacijentica raka, platila Rebeccin bivši suprug Robert Forrester da ubije Rebeccu nakon što je otkrio njezin suprug. DDA-i Morales i Price moraju odlučiti hoće li goniti gđu Nelson u svjetlu njezinog stanja, ali se bore za donošenje presude kad se slučaj pretvori u političko minsko polje. 
66 Hondo polje Ed BianchiMichael S. Chernuchin10. 11. 2010 (2010-11-10)01007
Detektivi Winters i Jaruszalski istražuju kada je radnik nafte pronađen mrtav samo nekoliko metara od obale u kojoj je radio. Uskoro otkrivaju da je Valerie Roberts, voditeljica podzemne željeznice , prišla žrtvi u noći njegove smrti i zamolila ga da ode s njom. Uskoro pronađu dokaze koji tvrde da je ubojstvo bilo rezultat odbijanja žrtve Robertsa i činjenice da je većina njezinih muških suradnika imala seksualni poraz protiv nje jer je bila žena. Kada Roberts unajmljuje poznatog odvjetnika Sarah Goodwin, DDA-i Dekker i Stanton shvate da moraju ići dodatnu milju kako bi izdvojili priznanje od optuženika. Međutim, dobri odnosi s Dekkerom uskoro počinju baciti sjenu na suđenje. 
77 Balonski vrisak Vincent MisianoRichard Sweren17. 11. 2010 (2010-11-17)01008
Detektivi Winters i Jaruszalski istražuju kada se pronađe ubojica u rijeci čije je čišćenje nekoliko sati ranije. Slučaj uskoro zauzima zabrinjavajući prijelaz kad otkriju da istražuje niz osam ubojstava koja su počinjena na lokalnom području početkom 1990-ih. Detektivi uskoro shvaćaju da nitko od ubojstava nije bilo povezano, i kao takav, serijski ubojica uspio je proći kroz radar. Međutim, čini se da se sreća baca na put kad se ubojstvo koje odgovara MO izvornih ubojstava počinilo samo nekoliko sati kasnije. Slučaj vodi do suradnika čovjeka koji već nekoliko godina živi pod lažnim identitetom i može biti čovjek kojeg traže. 
88 Van vidika Jean de SegonzacJulie Martin1. 12. 2010 (2010-12-01)01003
Detektivi Winters i Jaruszalski istražuju kada je ženski profesionalac Kristin Halstead ubijen u svom stanu. Njihova istraga vodi do velikog pro golfista Chip Jarrow, čovjeka s poznatim problemom ovisnosti o spolovima. Kristin je slijedio Jarrowa nakon što je uočen sa ženom koju je Kristin vjerovala da je njezina djevojka i da ga ucjenjuje prijetnjom da će reći svojoj ženi. Međutim, nakon što saznaju da Jarrowova žena već zna o njegovoj nevjerici, detektivi uskoro počinju vjerovati da Kristin prijeti Jarrowov sin Luke. Kad slučaj dosegne sud, DDA-i Dekker i Stanton otkrivaju kako je počinio ubojstvo po nalogu svoje majke Monice. 
99 Zumski kanjon Tom DiCilloRichard Sweren11. 4. 2011 (2011-04-11)01014
Detektivi Winters i Jaruszalski istražuju kada se quinceañera eruptira u nasilju, ostavljajući više ljudi mrtav. Istraga vodi do vlasnika kuće koji je radio na projektu za pretvaranje zaštićenih polja u Zume Canyon u stambene blokove za siromašne obitelji. Tijekom potrage za odgovorima, pronašli su dječaka koji štite polje droga i otkrivaju da je on jedini svjedok koji može pomoći njihovom slučaju. Dok se detektivi počinju zatvarati kod osumnjičenog, Winters je ubijen u trenutku kad je pucao u njegovu kuću. Uznemiren smrću svog najboljeg prijatelja i kolege, Jaruszalski ide sve kako bi osigurao osumnjičenog. DDA-i Morales i Price moraju riskirati da upadaju u meksičku vladu gonjenja optuženiku. Međutim, nakon što je jedini svjedok ubijen u policiji koja drži stanicu, slučaj se raspada i ubojica je pušten. Morales pokušava uvjeriti DA Hardina da pronađe drugi način osiguranja uvjerenja, ali nakon žestokog upozorenja, čini šokantnu odluku da se vrati policiji i napusti ured državnog odvjetnika. 
1010 Srebrno jezero Christopher MisianoPeter Blauner11. 4. 2011 (2011-04-11)01015
Detektivi Morales i Jaruszalski istražuju kada je ženu brutalno silovano i ubijeno u vlastitom domu, a njezin muž vezan je u kupaonici i njen sin je ubijen hladnom krvlju. Slučaj vodi detektiva da otkriju niz sličnih slučajeva koje je počinio serijski silovatelj, a nakon kratke istrage njihov glavni osumnjičeni nastupa kao poremećeni agenti tajne službe Ray Garson. Kada se slučaj dosegne na sudu, DDA Dekker i njegov novi partner DDA Connie Rubirosa nastoje uvjeriti suca da nastavi suđenje nakon postupaka istražitelja Moralesa u vezi s ispitivanjem okrivljenika i isključenjem tijela u slučaju ubojstva povezanoj s nizom silovanja. Viseći po nit, Dekker shvaća svoju jedinu nadu kako bi osigurao uvjerenje da će odgonetnuti sigurnu mrežu detalja kako bi uhvatio ubojicu crvenom rukom. 
1111 Istočna Pasadena Christopher MisianoRichard Sweren18. 4. 2011 (2011-04-18)01019
Detektivi Morales i Jaruszalski istražuju kada brzom automobilskom potjerom dolazi do otkrića ženskog tijela. Uskoro će početi sumnjati na dežaka žrtve, koji je bio ljubomoran nakon što je smatrao da ima vezu s nekim od svojih suradnika. Međutim, otkriva informacije koje vode detektivima da vjeruju da je žrtva doživjela muljaža na svom radnom mjestu u kojem su radnici vijeća naplatili 100 dolara za lažne radne dozvole kako bi trgovcima omogućili da rade u East Pasadeni. Uskoro otkrivaju da bi ubojstvo žrtve moglo biti na nalogu jednog od najviših vijećnika na vlasti. Budući da trag ubojstva istrage otkriva masivnu korupciju u Gradskoj vijećnici, detektiv Moralesova učinkovitost kao policijski službenik dolazi nakon što puca dvije od sumnjivih urotnika u ubojstvu žrtve. 
1212 Benediktov kanjon Alex ChappleMichael S. Chernuchin25. 4. 2011 (2011-04-25)01018
Detektivi Morales i Jaruszalski istražuju kada se uspješan holivudski stilist Lily Walker puca kroz glavu dok sjedi u svom automobilu. Otisci prstiju na vratima automobila doveli su do osuđenog kriminalca koji je pušten na slobodu samo tri tjedna prije ubojstva. Detektivi ga prate, ali kada se suoče s detektivima, počinio samoubojstvo vlastitim pištoljem. Ubrzo otkrivaju njegovu nevinost u slučaju, a otisci prstiju na vratima automobila uklonjeni su iz stana i stavljeni na auto da ga optužuju. Slučaj ubrzo dovodi do Lilyovog najboljeg prijatelja, kolegu holivudskog stilista koji je protjeran nakon što je Lily otkrio da je nezakonito zarobljavala novac koji je pripadao državi. Kao što je vozač stilu stilista priznao na ubojstvo počinjeno po nalogu, ZTO Dekker i Rubirosa krče svoj put kroz pojedinosti u nadi da će da privedu pravog zlikovca pred lice pravde. 
1313 Rezedo Alex ChappleDavid Matthews2. 5. 2011 (2011-05-02)01016
Detektivi Morales i Jaruszalski istražuju kada se bankarska pljačka počinila pod lažnim izjavama da je razbojnik otimao sin s bankovnim novcem. Uskoro će otkriti da je dječak živa i dobro u školi, a fotografija prikazana na blagajnu je stvorena na Photoshopu u obližnjoj internetskoj kafiću. Slično motiv za drugu pljačkaš uskoro dolazi na površinu, ali kako se detektivi zatvaraju na osumnjičenog, Jaruszalski svoj život nalazi u opasnosti, a mladi uniformirani zaposleni gube nogu u smrtonosnoj eksploziji. Kada slučaj dosegne sud, DDA-i Dekker i Rubirosa pokušavaju pogoditi treći štrajk optuženika, nakon prethodnih osuda za ubojstvo. Međutim, nakon što slučaj padne zbog neizravnih dokaza, DA Hardin nastoji pobijediti na trećem štrajku po svaku cijenu pokušavajući kazniti progonitelja zbog krađe ukradenog bicikla. 
1414 Runionski kanjon Roger YoungMichael S. Chernuchin9. 5. 2011 (2011-05-09)01021
Detektivi Morales i Jaruszalski istražuju kada se prije mrtvog brucoša Beth Garrett nađe zadavljen do smrti u javnom parku u kanjonu Runyon. Otkrivaju da su sati prije ubojstva, Beth se bavila seksualnom aktivnošću s dvojicom njezinih suučenika u nekom od zatvorenih vikenda, neposredno ispred kanjona. Kada dvojica osumnjičenih poriču svu uključenost u ubojstvo, sumnja u nevinost Bethovog najboljeg prijatelja dovodi u pitanje, kao što se i čini da je bila u ljetnikovcu noću Bethove smrti. Trag je uskoro otkrio, a sva trojica osumnjičenih priznaju silovanje Beth, ali svi tvrde da je Beth uspjela pobjeći i da nitko od njih nije kriv za ubojstvo. Kada istraga vodi do lokalnog pedofila s prošlim uvjerenjima o preuzimanju i napadima djevojaka, DDA-i Dekker i Rubirosa prisiljeni su promijeniti strategiju u trenutku kada se posljednji trenutak otkrije dokaze koji mijenjaju igru. Priznanje od osumnjičenog koji je uspio ostati pod radarom policije postaje jedina nada koja će okrenuti slučaj. 
1515 Hejdenski put René BalcerRené Balcer16. 5. 2011 (2011-05-16)01022
Detektivi Morales i Jaruszalski istražuju kada se pretjeran oružanik Larry Shepard otvara vatrom tijekom mitinga s državnim senatorom Celestom Kelmanom. Tijekom incidenta, sedam nevinih ljudi ubijeno je u hladnoj krvi. Pomoću suvremene tehnologije, detektivi uspijevaju identificirati čvrstu vodu i mogući motiv za snimanje. Otkrivaju da je Shepard vjerovao da je Kelman oteti kćer Ariel, i da bi je ubojstvom pronašao Ariela živ i zdrav. Međutim, uskoro je otkriveno da je Ariel zapravo fantastičan lik iz videoigre koju je Shepard smatrao stvarnim. Morales se ubrzo bavi kad Jaruszalksi nestane bez tragova i nepoznat, zapravo je putovao u Meksiko u pokušaju pronalaženja svog ubojice partnera Rexa Wintersa. 
1616 Veliki kameni nered Helen ShaverJulie Martin23. 5. 2011 (2011-05-23)01016
Detektivi Morales i Jaruszalski istražuju kada se razarajući požar širi kroz brda Malibu. Usred požara otkrivaju tri tijela koja su prije pečenja u požaru pretrpjela neki oblik teške traume što je rezultiralo njihovom smrću. Međutim, uskoro dolazi do tanka na tlu kada se otkrije da je u vrijeme njihove smrti područje na kojem su pronađeni bilo evakuirano zbog nepristupačnog oblaka dima i prašine. Slučaj vodi do tri susjeda koji su prethodno imali problema s stanarima lokalnog skloništa za beskućnike koji su pokušali ući u svoje kuće kako bi pronašli hranu i čistu vodu. Sva trojica optuženika uskoro će potvrditi svaki drugi priču - ali nestalog oružja za ubojstvo prijeti da će cijeli slučaj baciti u nered. DDA-i Dekker i Rubiroša posrću na neke informacije ključne za slučaj i shvata da jednom od optuženih može biti suđeno za više od ubistva iz nehata. 
1717 Anđeov brežuljak Vincent MisianoPeter Blauner25. 5. 2011 (2011-05-25)01020
Detektivi Morales i Jaruszalski istražuju kada je kazališni radnik George Patrick pronađen ubijen u hotelskoj kupaonici nakon žestokog razgovora s rođakom. Otkrivaju da je njegova supruga i dugogodišnji partner Christine kradu novac od svojeg kasina kako bi financirali ostale pljačke na temelju odnosa, čime joj je dopustio da se s New Yorkom presele u društvu sa svojim partnerom u zločinu. Međutim, uskoro se čini da su optuženi samo dio mnogo veće prijevare. U pokušaju osuditi pravi planer, DDA-e Dekker i Rubirosa nevoljko su se suočili s onima koji su uključeni. Ali baš kao što to rade, optuženi kriminalni odvjetnik optužuje detektiva Morales da pribavi ispovijed kroz zastrašivanje. Kad je Morales suspendiran zbog svog ponašanja, postaje do Jaruszalksija kako bi očistio svog partnera, Na Jaruszalskom je da spere ljagu sa imena svog partnera i da otkrije ko tačno tera svedoke da lažu na sudu. 
1818 Plamerski Park Milan CheylovRené Balcer30. 5. 2011 (2011-05-30)01011
Detektivi Winters i Jaruszalski istražuju kada se otac dvoje pronađe pogubno ubijen u svojoj kadi. Istraga vodi do teorije da su dvojica muškaraca koje su dva policajca pucali po dolasku u kuću žrtve otmičari pokušavali iznuđivati ​​novac od bogatih ruskih rođaka žrtve. Detektivi uskoro otkrivaju da su dvojica mrtvih otmičara dio četveročlanog prstena koji su doputovali iz Moskve i počinili niz sličnih zločina. Kao dokazi koji se odnose na još jednu otmicu, detektivi moraju pokušati pronaći drugu žrtvu prije nego što je i ubijena. Detektivi govore ženinom mužu i kćeri koji im daje video koji su ih otmičari kopali. Kako je žena pronađena sigurna i dobro, slučaj je bačen u potpuno novo svjetlo kada joj otisak prsta odgovara otisku prsta koji pripada ruskom špijunu koji je prije desetak godina bio infiltriran u Bijeloj kući. DDA-i Dekker i Stanton moraju brzo djelovati kako bi osigurali uvjerenje protiv otmičara prije nego što su njegova glavna dva svjedoka izručena u Rusiju od strane ICE-a zbog svoje uloge u infiltraciji Bijele kuće. 
1919 Obruč Rod HolcombDebra J. Fisher6. 6. 2011 (2011-06-06)01010
Detektivi Winters i Jaruszalski istražuju kada muža pronađe pokojnu ženu. Oni odmah sumnjaju da je njezin dečko ubojstva nakon što mu je kreditna kartica bila korištena za rezervaciju jednosmjerne karte vlaka, a novčanik se nalazi u skladištu samo nekoliko sekundi od željezničke stanice. Međutim, detektivi čine zapanjujuće otkriće kad se tijelo dečka nalazi ispod svoje kuće, ubijeno na sličan način kao i prva žrtva. Slučaj vodi do Prop 128, glasačke liste koju je druga žrtva kampanju provela, u vezi s homoseksualnim brakom legalno u Los Angelesu. Detektivi otkrivaju da je druga žrtva naišla na neke nepravilnosti u peticijskim peticijama - što se zapravo pokazalo krivotvorenim potpisima - i da je ubijen pod odgojem vođe listića Alana Coregona. DDA Morales i Price moraju odlučiti hoće li se suditi ubojici ili uhvatiti Coregona za prijevaru. DA Hardin poziva Moralesa na postizanje dogovora s oba optuženika - ali zbog njegove zaprepaštenja, Morales pokušava smanjiti ugovor po svojim uvjetima. 
2020 Spokojni Jean de SegonzacPeter Blauner20. 6. 2011 (2011-06-20)01012
Detektivi Winters i Jaruszalski istražuju kada se pucnjava u hipoteku rezultira višestrukim smrću. Oni odmah sumnjaju u tri radnika koji su odsutni iz tog poslijepodneva, ali uskoro postaje jasno tko je krivac. Kada slučaj dosegne sud, DDA-i Dekker i Stanton moraju se suočiti s odvjetnikom optuženika koji tvrdi da se cijeli slučaj temelji na rasnoj profilaciji, jer je njegov klijent jedini afroamerički zaposlenik tvrtke. Baš kao što odvjetnici žele odbaciti svoju tvrdnju, objavljeni video poručnika Gonzaleza objavljen je na internetu, tvrdeći da je motivirana gonjenjem crnih prekršitelja. Dekker izlazi u DDA Morales za pomoć u odbacivanju optužbi protiv Gonzaleza - ali kako bi osigurala tužiteljstvo, mora da pronađe izvorni nemontirani snimak da ga predstavi poroti. 
2121 Van Najs Vincent MisianoJulie Martin27. 6. 2011 (2011-06-27)01013
Detektivi Winters i Jaruszalski istražuju kada je petorica ljudi brutalno ubijena na rođendanskoj zabavi. Otkrivaju da se skrb lijekova koji se nalaze u ormaru na mjestu zabave može predložiti motiv ubojstva - ali nakon nekog istraživanja, vjeruje da je slučaj pogrešnog identiteta mogao rezultirati time da je nekoliko nevinih ljudi izgubilo živote. Otkrili su da su droge u pitanju ukradene iz kuće u Palm Springsu samo četiri tjedna ranije - i ubojice koji su tražili droge vjerovali su da su stanari kućanstva lopovi - međutim, uskoro se otkrilo da su droge posađene za okvire putnika. DDA-i Morales i Price moraju prisustvovati DDA Dekkerovoj pomoći da osudi krivca. Ali kad slučaj dosegne sud, Dekker se iznenadi kada optuženi podnese zahtjev za nepoštenjem zbog ludila. 
2222 Vestvud Christine MooreJulie Martin11. 7. 2011 (2011-07-11)01009
Detektivi Winters i Jaruszalski istražuju kada je student Javier Gomez pronađen ubijen na kampusu UCLA (University of California, Los Angeles). Otkrivaju da je Javi bio na tragu privatnog istražitelja koji je šaljivao oko svoje sestre na instrukcije njezinog dečka. Kao takav, otac njezinog dečka postaje pod sumnjom da je Javi ubojstvo - ali baš kao što će se suditi, pronađen je ubijen u svom pogonu. Javijev otac odmah priznaje ubojstvo - ali tvrdi da je djelovao u samoobrani nakon što ga je žrtva udarila lopatom. Međutim, balističko izvješće ne potvrđuje svoju priču, i kao takav, DDA-i Morales i Price moraju utvrditi hoće li optuženi lažirati ili je druga stranka kriva za ubojstvo. Svjedokom koji je lagao na štandu. 

Spoljašnje veze uredi