The Broken Hearts Club: A Romantic Comedy

The Broken Hearts Club: A Romantic Comedy je romantična komedija iz 2000. godine u režiji Grega Berlantija o grupi gej prijatelja u West Hollywoodu.

The Broaken Hearts Club: A Romantic Comedy
ŽanrRomantična komedija
RežijaGreg Berlanti
ProducentMickey Liddell
ScenarioGreg Berlanti
UlogeBen Weber
Timothy Olyphant
Matt McGrath
Zach Braff
Dean Cain
Andrew Keegan
Billy Porter
MuzikaChristophe Beck
DistribucijaSony Pictures Entertainment
Datum(i) premijere2000
Trajanje94 min.
Zemlja Sjedinjene Američke Države
JezikEngleski jezik
Budžet$1.000.000
The Broaken Hearts Club: A Romantic Comedy na Internet Movie Database

Radnja uredi

Grupu prijatelja čine Dennis (Timothy Olyphant), fotograf koji drži grupu na okupu; Cole (Dean Cain), zgodan, harizmatični glumac, koji, često nenamerno, završi sa nečijim tuđim momkom; Benji (Zach Braff), najmlađi član grupe, koji je opsednut mišićavim muškarcima i koji trenutno ima poteškoća u životu, Howie (Matt McGrath), student psihologije koji duboko analizira svaku situaciju; Patrick (Ben Weber), cinik i Taylor (Billy Porter) koji se često razmetao svojom dugom vezom, koja je upravo okončana. Jack (John Mahoney) je stariji i iskusniji i često im daje savete. Problem nastaje kada se pojavi dvadestrogodišnji Kevin (Andrew Keegan) i pokuša da se uklopi u grupu. Njihovo prijateljstvo je tada stavljeno na probu.

U filmu se takođe pojavljuju i Nia Long, Mary McCormack i Justin Theroux, a cameo ima i Kerr Smith, koji je reditelja poznavao sa snimanja serije Dawson's Creek i koji je toliko uživao u scenariju da je pitao da se pojavi u filmu.

Spoljne veze uredi