Sex and the City 2

Sex and the City 2

Kino-poster
Režija Michael Patrick King
Producent Michael Patrick King
Sarah Jessica Parker
Darren Star
John Melfi
Scenario Michael Patrick King
sinopsis: Candace Bushnell likovi
Darren Star
Uloge Sarah Jessica Parker
Kim Cattrall
Kristin Davis
Cynthia Nixon
Muzika Aaron Zigman
Fotografija John Thomas
Montaža Michael Berenbaum
Studio New Line Cinema
HBO Films
Village Roadshow Pictures
Distribucija Warner Bros. Pictures
Datum(i) premijere
27. maj 2010 (2010-05-27)
Trajanje 146 min.
Zemlja  Sjedinjene Države
Jezik engleski
Budžet 95 mil. $[1][2]
Bruto prihod 305,153.249 $[2]
Kronologija

Prethodi: Sl(ij)edi:

Sex and the City

Sex and the City 2 (ili Seks i grad 2) je američki igrani film snimljen 2010. u režiji Michaela Patricka Kinga, koji je također napisao scenario. Predstavlja nastavak filma Sex and the City iz 2008. godine, koji je predstavljao nastavak istoimene TV-serije.

UlogeUredi

Glumac Uloga
Sara Džesika Parker Keri Bredšo
Kim Katral Samanta Džons
Kristin Dejvis Šarlot Jork Goldenblat
Sintija Nikson Miranda Hobs
Kris Not Zverka
Dejvid Ajgenberg Stiv Brejdi
Džon Korbet Ejdan Šo
Penelope Kruz Karmen Garsija

RadnjaUredi

Dve godine nakon događaja opisanih u prvom filma se opet susreću prijateljice. Sve prijateljice su udate osim Samante koja ima 52 godine, i koja se trudi da održi svoj libido na nivou, što nije lako zbog hormonskih promena menopauze. Sve one žive manje interesantan život sivih svakidašnjica. Miranda je ostavila svoj posao, Šarlota ima dvoje dece, Keri se udala s Misterom Bingom (Kris Not), ali nisu složni oko toga kako da provedu svoje vreme, ona bi stalno da ide negde, a on da provodi vreme kod kuće, da jede dobru hranu, i da gleda televizor. Za godišnjicu svoga braka ona poklanja njemu otmeni sat Roleks.

Keri je zatražila od njega da provede jedan vikend u njihovom starom stanu, da bi završila članak koji piše. Mister Bing to shvata kao odmor od bračnog života. Samanta se približava arapskom šeiku kome radi Pi-Ar za biznis, koji joj daje mogućnost, da sa prijateljima odleti na luksuzni vikend u Abu Dabi.

ReferenceUredi

  1. Fritz, Ben (May 27, 2010). „Movie Projector: 'Sex and the City' ladies to rule over 'Prince of Persia'”. Los Angeles Times (Tribune Company). http://latimesblogs.latimes.com/entertainmentnewsbuzz/2010/05/sex-and-the-city-2-to-rule-over-prince-of-persia.html. Pristupljeno 27. V 2010. "Warner's New Line Cinema unit co-financed "Sex and the City 2" with partner Village Roadshow Pictures for about $95 million." 
  2. 2,0 2,1 Sex and the City 2

Spoljašnje vezeUredi